KHN Regio Zuid-Holland organiseert een aantal trainingen en cursussen met uiteenlopende (actuele) onderwerpen op maat voor KHN-leden en hun medewerkers in de regio Zuid-Holland. Zie hiervoor onderstaande trainingen.

12 juni - Bhv-cursus

KHN regio Zuid-Holland heeft samen met bureau Edusafe een bhv-cursus ontwikkeld voor KHN-ondernemers en hun medewerkers. Na het volgen van de bhv-cursus ben je in staat eerste hulp te verlenen.

Aan het einde van de cursus ben je bekend met:

Eerste hulp
(niet) spoedeisende Eerste Hulp

 • Reanimeren
 • Werken met de AED
 • Brandwonden
 • Breuken en kneuzingen
 • (Snij)wonden
 • Verbandstoffen en verbinden

Brand en ontruiming

 • Brandbestrijding
 • Soorten blusmiddelen
 • Diverse blusoefeningen
 • Ontruimingen

Cursusduur
Ben je basiscursist? Dan ontvang je uiterlijk één week voorafgaand aan de cursusdag van Edusafe een e-mail met een oproep het e-learningprogramma te doorlopen.
Let op! Voor de e-learning ontvangen we per deelnemer een uniek e-mailadres.

De e-learning is een goede voorbereiding op de lesstof. Daarna neem je deel aan de cursusdag. Tijdens deze dag controleert de instructeur of je de vereiste handelingen correct uitvoert. Kom je voor de herhalingscursus? Dan hoef je de e-learning niet te volgen.

De cursus start om 09.00 uur en eindigt rond 16.30 uur (inclusief lunch).

Certificaat
Als het resultaat voor kennis en vaardigheden tijdens de cursusdag voldoende is, dan krijg je na afloop van de training het certificaat Bedrijfshulpverlener en het pasje van Edusafe direct mee.

Wanneer: 12 juni 2023
Tijd: 09.00 - 16.30 uur
Waar: Hotel Ridderkerk, Krommeweg 1, 2988 CB Ridderkerk

Meer informatie en aanmelden.

26 en 27 juni -2-daagse training Professioneel leidinggeven

Heb je een leidinggevende functie gekregen? Dat verandert de zaak. Mensen aansturen, een team leiden en met de horeca drukte omgaan. Professioneel leidinggeven in de horeca is een vak apart.

De training is bedoeld voor:

 • Beginnend leidinggevenden (minder dan 2 jaar ervaring).
 • Ondernemers/eigenaren die zelf werkzaam zijn op de vloer.

Meer plezier, betere resultaten. Pure winst voor jou en je hele team
De tweedaagse training ‘Professioneel Leidinggeven’ is speciaal ontwikkeld voor managers en leidinggevenden die zijn doorgegroeid vanaf de werkvloer. Door de praktische aanpak zijn de lessen direct toepasbaar in het bedrijf waar jij werkt. Je leert op een praktische manier hoe je collega’s stimuleert, motiveert en scherp houdt. Je ontdekt je eigen kwaliteiten en hoe je het talent van je medewerkers het beste tot zijn recht laat komen.

Wanneer: 26 en 27 juni 2023
Tijd: 09.30 - 17.00 uur
Waar: De Horeca Academie, Anna van Hannoverstraat 4, 2595 BJ Den Haag

Meer informatie en aanmelden.


27 juni en 4 juli - Cursus Sociale hygiëne
(2 dagdelen)

In samenwerking met ROC Mondriaan wordt een cursus Sociale Hygiëne aangeboden. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jezelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Ook moet de leidinggevende of jijzelf gedurende de drankverstrekking, aanwezig zijn. Op een horecavergunning moet tenminste de eigenaar vermeld staan en - indien aanwezig - moet de leidinggevende bijgeschreven worden op het aanhangsel van de vergunning. Zij horen beiden in bezit te zijn van de SVH Verklaring Sociale Hygiëne. Wij hebben dit voor jou zo efficiënt mogelijk georganiseerd. De aanmelding bij SVH, de inkoop van het lesboek, het examen en het certificaat wordt allemaal door ons geregeld. Wij bieden deze cursus aan in 2 dagdelen.

Waneer: 27 juni en 4 juli 2023
Tijd: 27 juni van 15.30 uur tot 19.30 uur en 4 juli van 15.00 - 16.30 uur / examen 17.00 uur
Waar: Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag, Kinderen van Versteegplein 18, 2713 HB Zoetermeer

Meer informatie en aanmelden.