Nog steeds is het stil in de horeca. Een enorme tegenslag voor jou als horecaondernemer, jouw medewerkers én jouw graag geziene gasten. KHN heeft posters en flyers laten maken waarmee je jouw gasten kunt laten weten dat je ze mist en dat je hen graag weer terugziet. We bieden vier varianten aan in twee verschillende formaten.

Met de campagne ‘We missen je. Tot snel.' brengen we gezamenlijk een ode aan de kok, de ober, de barman en de serveerster. Maar juist ook aan alle gasten die de horeca een warm hart toedragen en die we graag weer terugzien zodra we weer open zijn. Tijdens de eerste lockdown brachten we een tv-commercial en radiospot uit. Ook nu zijn bijna alle horecabedrijven wederom gesloten. Daarom hebben we posters laten maken die je op kunt hangen in jouw horecazaak. De posters laten een aantal unieke horeca-momenten zien en vertellen onze gasten dat we hen missen en graag snel weer in al onze horecagelegenheden terugzien. Jij kunt deze posters ook delen op jouw (social media) kanalen!

Flyers A4-formaat

Posters A3-formaat

Lees ook

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens