Zondag 16 juni trapt het Nederlands elftal af in Duitsland. Omdat we 3 jaar geleden nog thuis naar het EK moesten kijken (je zou het bijna vergeten), heb je nu nóg meer reden om het groots aan te pakken in je café of op je evenement.

Ben jij van plan één of meerdere wedstrijden van het EK te gaan vertonen? Dan heb je hiervoor een licentie nodig:

In jouw zaak

Ga je binnen in je zaak vertonen en ga je toegang verlenen zonder kaartverkoop? Dan heb je een standaard licentie voor jouw doelgroep nodig. Bekijk op videma.nl/tarieven welke regeling op jouw bedrijf van toepassing is. Op de standaardlicenties is 33,3% korting van toepassing als je je tijdig aanmeldt én de factuur op tijd betaalt. Via KHN krijg je 12% extra korting.

Evenementen

Als je het groter gaat aanpakken, dan heb je een evenementenlicentie nodig. Een evenementenlicentie heb je nodig als één of meer van de volgende situaties van toepassing is:

  • Je gaat toegang verlenen middels kaartverkoop
  • Je wilt gaan vertonen op je terras waarbij de schermen niet naar binnen gericht zijn
  • Je zet een tent naast je pand
  • Je gaat (met meerdere ondernemers) iets organiseren op een plein
  • Je wilt gaan vertonen op een evenementenlocatie
  • Je wilt gaan vertonen in een theater of bioscoop

Voor het evenementmatig vertonen van het EK Voetbal zijn aanvullende voorwaarden van toepassing. Op videma.nl/ek vind je deze voorwaarden, lees ze goed voordat je gaat beginnen met de organisatie van je evenement!

Makkelijk scoren tijdens het EK voetbal?

Vraag je licentie op tijd aan en scoor via KHN 12% extra korting! Ga naar khn.nl/videma of bel naar 0183 - 583 000 voor meer informatie.

Waarom heb ik een licentie nodig?

Een tv-programma is de uitkomst van een creatief proces. De auteursrechthebbenden (producenten en omroepen) steken daar veel energie en geld in en zijn trots op hun producties. De rechten die zij hebben door het maken van tv-programma’s, zijn voor hen een belangrijke bron van inkomsten.

Daarom heb je bij jouw locatie toestemming nodig om die tv-programma’s te vertonen. Het is voor jou bijna onmogelijk om van elk tv-programma de rechthebbende(n) te achterhalen. Om dit sneller en makkelijker te maken, hebben de rechthebbenden Videma opgericht om een compleet tv-pakket aan te bieden met een kant-en-klare licentie. Met de Videma licentie, regel je in één keer de auteursrechtelijke toestemming om tv-programma’s van de meeste Nederlandse publieke en commerciële zenders aan derden te vertonen. De door jou betaalde vergoeding wordt als royalty uitbetaald aan de omroepen en producenten van de vertoonde tv-programma’s.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens