Op woensdag 3 mei heeft het bestuur van KHN Purmerend-Beemster vergaderd bij Brasa Purmerend. Wat kwam er zoal ter sprake?

Bezoek Obama aan 1612
We zijn heel trots dat ons KHN Purmerend-Beemster lid Restaurant 1612 oud-president van Amerika Barack Obama op bezoek heeft gehad en dat dit een positieve uitwerking heeft en voor veel publiciteit heeft gezorgd!

Nieuwjaarsborrel aangeboden door Cafetaria Gean
We hebben in januari een gezellige nieuwjaarsborrel gehad. Deze borrel is ons aangeboden door Cafetaria Gean en daarvoor willen we Richard Blom enorm bedanken.

Horecaoverleg 5 juni
Op maandag 5 juni hebben we het volgende horecaoverleg met de gemeente. Heb je belangrijke punten die we voor je mee kunnen nemen? Laat het ons weten via purmerend@khn.nl.

Controle op terrasregels
De gemeente Purmerend heeft aangekondigd de terrassen te zullen controleren om te beoordelen of deze aan de regels in het terrassenbeleid voldoen. Lees hier meer: Aankondiging controle terrassen Purmerend en Beemster | KHN.

Overleg Beemster
Bestuurslid Peter Vagevuur van Boss Restaurant vertegenwoordigt de leden uit de Beemster in het bestuur van KHN. De wijkmanager van de gemeente heeft aangegeven een overlegstructuur te organiseren met de ondernemers uit de Beemster. Echter is dit nog niet opgestart. Tijdens het volgend overleg met de gemeente zullen we dit aan de orde brengen.

Collectieve Horeca Ontzeggingenbeleid
Op dit moment worden de inschrijfformulieren verzameld van de ondernemers die willen deelnemen aan het Collectieve Horeca Ontzeggingenbeleid. Vanaf 1 juli zal de volgende stap voorbereid worden met het uitrollen van het platform.

19 juni inspiratietour Zwolle
Het is definitief! Waar we eerder 22 mei hebben aangegeven, hebben we nu 19 juni als de definitieve datum voor de inspiratietour naar Zwolle! Zet deze dus met stift in je agenda. De uitnodiging ontvang je komende week.

8 oktober Gastvrij Waterland tijdens Waterland Werkt
Gastvrij Waterland en Waterland Werkt gaan samenwerken en organiseren één evenement op 8 oktober. Leerbedrijven uit de horecabranche vinden dus hier straks ook de leerlingen, studenten, werkzoekenden en baanveranderaars die zich oriënteren op een stage of werkplek in de horecabranche. Maar ook voor de random bezoeker is het horecaplein op Waterland Werkt straks een aantrekkelijke 'hotspot' om te bezoeken. Wat daar precies allemaal gaat gebeuren wordt in de komende maanden bekend. Hier vind je de actuele informatie.

Nieuws vanuit KHN

  • Op 22 mei vindt de volgende regiovergadering plaats van KHN waar de bestuurders bij kunnen aansluiten.
  • Er zijn nieuwe uniforme voorwaarden horeca beschikbaar. Er is een wijziging doorgevoerd in de annuleringsvoorwaarden. Lees hier meer.


De volgende bestuursvergadering is op 7 juni om 10.30 uur. Punten voor deze vergadering kun je aanleveren via purmerend@khn.nl.

Website KHN Purmerend - Beemster: http://www.khn.nl/purmerend.

Facebook KHN Purmerend - Beemster

Heb je Facebookpagina al geliked? Klik hier.