Wil je weten welke verduurzamingsmaatregelen voor jou zinvol zijn? Zoek je hulp bij de uitvoering van jouw verduurzamingsplannen? Wat is de beste financieringsvorm voor jouw plannen en welke subsidies zijn er?

Onlangs heb je een uitnodiging ontvangen voor de eerste informatiebijeenkomst van Duurzaam Gastvrij Gelderland op 13 juni 2023. Tijdens deze bijeenkomst krijg je informatie over het aanbod voor de verduurzaming van jouw bedrijf. Ook kun je deelnemen aan een gesubsidieerd energiegesprek met BespaarGarant en kiezen voor een gratis begeleidingstraject om stapsgewijs energiebesparing aan te pakken. Uiteraard kun je ook vragen stellen.

Wanneer: Dinsdag 13 juni 2023
Tijd: 09.30 uur – 12.30 uur
Waar: Nederlands Openluchtmuseum, Hoeferlaan 4, 6816 SG te Arnhem

Ben je erbij?
Hebben nog geen aanmelding van je ontvangen en wil je er wel bij zijn? Laat ons dan vóór 2 juni weten of je aanwezig bent. Aanmelden kan via deze link.

Direct een gratis online adviesafspraak inplannen?
Wil je alvast een gratis online adviesgesprek met BespaarGarant plannen? Dat kan door hier te klikken.

Klik hier voor meer informatie over Duurzaam Gastvrij Gelderland.

Over Duurzaam Gastvrij Gelderland
Met het door de provincie gesubsidieerde project Duurzaam Gastvrij Gelderland, willen KHN en HISWA-RECRON het bestaande aanbod van energiebesparing en verduurzaming voor jou - als ondernemer - toegankelijker en duidelijker maken. Dit doen we samen met Stichting BespaarGarant en Stichting KMVK.