Op maandag 9 oktober vond de bestuursvergadering plaats van KHN Haarlemmermeer bij Lunchroom Plein 7 in Nieuw-Vennep. Dirk Hagenbeek heeft het bestuur van KHN Haarlemmermeer meer verteld over het ontstaan en de mooie plannen van Lunchroom Plein 7.

Enkele punten die hier besproken zijn vind je onderstaand.

Reclamebelasting aan panden
De gemeente is heeft het besluit genomen om reclamebelasting in te voeren voor reclame aan panden. Hier vind je de update informatie hierover.

Inspiratietour verzet naar voorjaar
We hebben besloten de inspiratietour die gepland stond op 17 oktober te verzetten naar het voorjaar. Het blijkt voor de horecaondernemers een te drukke periode om mee te gaan. We houden je op de hoogte over de datum.

Nieuws vanuit KHN

  • Op 6 november is de landelijke bestuurdersdag in Buitenplaats Kameryck te Kamerik (Woerden). Het onderwerp is de generatiekloof. Lees meer.
  • Op 4 december is de regiovergadering op Texel. De uitnodiging volgt.
  • 8 t/m 11 januari wordt de Horecava georganiseerd. Lees meer.
  • Er zijn berichten dat KHN voor de CAO per 2024 forse loonsverhogingen door wil voeren, maar dit klopt niet. Zie hier meer informatie. Er is inmiddels een enquête over de CAO uitgezet.
  • In samenwerking met VNO NCW zet KHN zich in de verhogingen van het minimum loon terug te dringen, zie hier meer info.

Op dinsdag 12 december oktober vergadert het bestuur weer. Heb je onderwerpen of vragen die je wilt stellen, of vind je het leuk om het bestuur een keer in jouw bedrijf te ontvangen, laat het ons weten via haarlemmermeer@khn.nl.

Heb je de Facebook van KHN Haarlemmermeer al geliked? Zegt het voort!