Aanstaande woensdag 18 augustus komt de Tweede Kamer terug van reces voor een coronadebat. Voorafgaand aan het debat heeft KHN de woordvoerders van de fracties van input voorzien. KHN dringt bij de politiek aan op verschillende aanpassingen in het coronabeleid.

Ten eerste moeten per direct de beperkingen op sluitingstijden en entertainment worden losgelaten. Ten tweede kunnen clubs en nightlife bedrijven met Testen voor Toegang eerder open dan november en moeten zij meer perspectief en steun krijgen. Ook moet Testen voor Toegang gratis blijven voor gasten en medewerkers. En tot slot is langere financiƫle steun voor de sector noodzakelijk, en dus verlenging van de steunpakketten na 1 oktober.

Lees de volledige input hier

Uiteraard volgt KHN het Coronadebat woensdag op de voet. In het debat zal mogelijk ook meer duidelijk worden over wat ons na 20 september te wachten staat. We houden je via onze kanalen op de hoogte van eventuele moties en andere relevante ontwikkelingen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens