KHN heeft recent besloten te stoppen met juridische dienstverlening via de eigen commerciële bv Horeca Maatwerk BV. Sinds oktober 2021 opereerde Horeca Maatwerk BV onder de naam KHN Advocaten & Juristen. De redenen voor het besluit werden met name ingegeven door de bedrijfseconomische resultaten van Horeca Maatwerk BV. Daarnaast willen we ons met name gaan toeleggen op de kernactiviteiten. Dat zijn belangenbehartiging, kennis/advies en ledenvoordelen.

De lopende zaken van cliënten die in behandeling waren bij de juristen en advocaten van Horeca Maatwerk BV zijn inmiddels overgedragen aan andere advocatenkantoren. Nieuwe zaken worden niet meer in behandeling genomen.

Juridische bijstand voor leden van KHN blijft mogelijk via externe advocatenkantoren

Dat we stoppen met juridische bijstand via de eigen juristen en advocaten van KHN Advocaten & Juristen, betekent niet dat leden in de toekomst niet kunnen rekenen op goede juridische bijstand tegen een scherp tarief. We hebben daarvoor afspraken gemaakt met twee advocatenkantoren: Van As advocaten (met vestigingen in Nieuwegein, Uden en Den Bosch) en Okkerse & Schop advocaten (met vestigingen in Almere en Lelystad). Als KHN-lid kun je bij beide kantoren terecht voor een scherp tarief van 185 euro ex. btw per uur.

Lees hier hoe je je zaak kunt aanmelden bij Van As advocaten of Okkerse & Schop advocaten

Gratis advies van KHN Advies voor leden blijft natuurlijk gewoon bestaan

De dienstverlening van KHN Advies blijft bestaan. Leden van KHN kunnen hier terecht voor gratis advies of voor een antwoord op al jouw horeca gerelateerde vragen. Onze adviseurs hebben veel ervaring, kennis en informatie over onder andere arbeidsvoorwaarden, arbeidsrecht, huurzaken, leverancierscontracten en overige wet- en regelgeving.

Zij zijn te bereiken zijn op 0348-489489, via info@khn.nl of via het contactformulier voor het maken van een Teams afspraak.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens