Heb je een leidinggevende functie gekregen? Dat verandert de zaak. Mensen aansturen, een team leiden en met de Horeca drukte omgaan. Professioneel leidinggeven in de horeca is een vak apart.
Luisteren je medewerkers wel naar je? Zijn ze gemotiveerd en betrokken? Werkt het team zoals jij dat wilt? Weet je hoe je het beste uit je collega’s haalt? Een professionele leidinggevende maakt goed gebruik van zijn mensenkennis en zelfkennis, zodat hij op een heel natuurlijke manier de leiding neemt. Of nóg beter: de leiding krijgt. Ben je al chef, maar wil je ook weten hoe je een goede baas wordt? Dan is deze training geknipt voor jou.
Meer plezier, betere resultaten. Pure winst voor jou en je hele team
De tweedaagse training ‘Professioneel Leidinggeven’ is speciaal ontwikkeld voor managers en leidinggevenden die zijn doorgegroeid vanaf de werkvloer. Door de praktische aanpak zijn de lessen direct toepasbaar in het bedrijf waar jij werkt. Je leert op een praktische manier hoe je collega’s stimuleert, motiveert en scherp houdt. Je ontdekt je eigen kwaliteiten en hoe je het talent van je medewerkers het beste tot zijn recht laat komen.
Lesmateriaal
We maken gebruik van een digitale leeromgeving, of wel e-learning. Je kunt vooraf en na de training op een interactieve manier aan de slag met de leerstof. Ook ontvang je na de training een PDF document met een beknopt overzicht van de behandelde stof. Dit alles zit bij de prijs inbegrepen.
Hoe zien de trainingsdagen eruit?
Dag 1: Maandag 11 november 2019 - 09.30 tot 17.00 uur
- Interactieve psychologische mindgames
- Korte diepe interviews
- Situationeel Leidinggeven
- Goed delegeren, minder controleren
- Behandelen theorie / e-learning
- Effectief basis gedrag van een leidingsgevende.
Dag 2: Dinsdag 12 november 2019 - 09.30 tot 17.00 uur
- Gouden Cirkel van Simon Sinek
- Hoe motiveer je je werknemers?
- Behandeling ego-posities
- Behandeling drama driehoek
- Rollenspel situaties uit de praktijk
- Hoe complimenteer je je collega’s?
Vervolgtraining
Terugkomdag: Dinsdag 14 januari 2020 09.30 – 17.00 uur
Na de intense training van november heeft de deelnemer de tijd om zijn/haar nieuwe kennis toe te passen in de praktijk. Het zal niet makkelijk zijn om meteen als natuurlijk leider op handen te worden gedragen. Op de terugkomdag gaat de trainer dieper in op jouw persoonlijke situaties uit de praktijk. Samen met de trainer en je mede-leidinggevenden bespreek je hoe onderwerpen als:
Time-management, regels handhaven, conflicten en meer.
Kosten vervolgtraining
€ 250 per persoon (excl. BTW)
Waar?
Horeca Academie
Anna van Hannoverstraat 4
2595 BJ Den Haag
(tegenover station Laan van NOI)
Kosten en betaling
De kosten voor dag 1 en dag 2 zijn inclusief leermiddelen, koffie/thee en lunch.
Prijzen zijn exclusief btw. Na afloop van de cursus ontvang je een factuur.
Leden KHN regio Zuid-Holland-Noord € 560 per persoon
Niet leden € 635 per persoon
Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor de training.
Heb je nog vragen?
Voor vragen kun je contact met ons opnemen via khncursussen@khn.nl of 0348 48 94 76.
Afmelden
Als horecaondernemer weet je als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Zorg dat je op de hoogte bent van onze voorwaarden.
Aanmelden
Er is plek voor maximaal 15 cursisten, dus meld je snel aan.
We zien je aanmelding graat tegemoet!