23 september heeft het bestuur van KHN Alkmaar weer vergaderd. Benieuwd wat zij besproken hebben? Hieronder lees je het.

Coronacheckapp

Vanaf 25 september is het verplicht de mensen in je horecazaak te scannen op QR-code. In de Waagtoren is een checkpoint waar mensen een stempel of polsbandje kunnen halen en dan de horeca in kunnen zonder steeds hun QR-code te laten zien. Er is ook een testlocatie aanwezig waar je na een test binnen 15 minuten de uitslag ontvangt. Als je problemen ondervindt, kun je contact opnemen met Karin Hiemstra.

Nieuwe bestuursleden

Het bestuur is op zoek naar leden die het bestuur willen ondersteunen. Dat kan door in het bestuur te stappen of kom gewoon eens een vergadering bijwonen. Misschien kun je op een andere manier een ondersteunende rol spelen.

Xiaohui Hu is bevallen van een dochtertje en draagt haar bestuurdersrol over aan Elles Raat van het Amrath Hotel.

Algemene ledenvergadering (ALV)

25 november om 15.00 uur is de algemene ledenvergadering bij Stadskaffee Laurens. Bruce Kalloe van Valu2U houdteen presentatie over hoe zij kunnen helpen om teveel betaalde loonpremies over de afgelopen 5 jaar terug te vorderen, zie ook KHN-voordelen.

Alkmaarsche Horeca Coöperatie (AHC)

De ‘Alkmaarsche Horeca Coöperatie’ (hierna AHC), is een initiatief vanuit Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Alkmaar en Kansacademie om de groeiende personeelsproblematiek in de regionale horecasector op te lossen. De AHC is een samenwerking ‘voor en door ondernemers’ om samen met elkaar de krachten te bundelen en beter in staat te zijn de regionale uitdagingen voor een duurzame arbeidsmarkt aan te gaan.

Alleen door samenwerking kan worden gezorgd dat partijen als het ministerie SZW, KHN, fondsen, participatiebureaus, opleiders, subsidieadviseurs, toeleveranciers als Heineken, Grolsch, Sligro, etc., bereid zijn zich aan sluiten om samen het verschil te maken.

KHN Alkmaar richt hier een werkgroep voor op waar Karin namens KHN Alkmaar inzit.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens