Traditiegetrouw werd ook dit jaar de verjaardag van Zijne Majesteit de Koning voorafgegaan door de lintjesregen. Op dinsdag 25 april kregen een kleine 3000 burgers die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de Nederlandse samenleving een Koninklijke onderscheiding. Onder de decorandi ook dit jaar drie leden van KHN. Wij feliciteren hen van harte met de verdiende onderscheidingen en zijn er trots op dat zij tot onze vereniging behoren!

Stephan Stokkermans – Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Stephan Stokkermans uit Noordwijk is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Een bijzonder eervolle onderscheiding! Stephan is directeur van Grand Hotel Huis Ter Duin in Noordwijk en lid van KHN. Deze Koninklijke Onderscheiding is uitgereikt voor zijn verdiensten op het terrein van ondernemerschap. Hij ondersteunt veel initiatieven op het gebied van duurzaamheid, startende ondernemers, goede doelen en samenwerking.

In 2017 werd het hotel verkozen tot het beste leerbedrijf van Zuid-Holland in de categorie horeca en in 2019 werd Stephan Hotelier van het Jaar. Gesteld wordt dat zijn inzet voor de (horeca)ondernemers en inwoners van Noordwijk groot is en dat hij substantieel heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van Noordwijk als congresbadplaats.

Ook onze vereniging heeft gedurende vele jaren mogen profiteren van zijn rijke bestuurservaring als voorzitter van de afdeling Noordwijk, maar ook van zijn inzet voor de hotels tot op internationaal niveau.

Anya Niewierra - Officier in de Orde van Oranje-Nassau

Anya Niewierra is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassea. Ze is eigenaar de Witte Lelie in Mechelen en woonachtig in de gemeente Gulpen-Wittem.

Anya is algemeen directeur van de stichting VVV Zuid-Limburg en heeft zich bijzonder verdienstelijk gemaakt op het terrein van toerisme en natuurbeheer. Zo was zij actief als lid van de Raad van Commissarissen van de NV Vrijetijdscentrum Gulpen. als mede-initiatiefnemer van het project ‘Onthaasten in een spirituele omgeving’, als lid van de Raad van Advies van de natuuronderwijsorganisatie IVN Limburg, als lid van de adviesraad van het project 'Nationaal Landschap Zuid Limburg', als medeoprichter en secretaris van de Stichting Bezin in Limburg en als lid van het hoofdbestuur van VVV Nederland. Verder is zij lid van de Raad van Bestuur van het Network of European Regions for Competitive and Sustainable Tourism en medeoprichter en directievoorzitter van de Stichting Hart van Europa.

Henk Jan Cornelisse

De heer Cornelisse wordt onderscheiden als lid in de orde van Oranje Nassau als vrijwilliger:

  • 1989 - heden Algemeen bestuurslid horeca Harlingen/ Harlingen evenementen
  • 1990 - heden Verslaggever, programmaleider en interim voorzitter Omroep Radio Stad Harlingen
  • 2005 - 2019 Algemeen bestuurslid en voorzitter Koninklijke Horeca Harlingen
  • 2006 - 2017 Vrijwilliger, zanger en presentator, stichting Proms in concert by Jack Heaven
  • 2015 - heden Bestuurslid stichting evenementen Harlingen
  • 2015 - heden Voorzitter stichting BENG

De heer Cornelisse is door de leden van de Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Harlingen benoemd tot Lid van Verdienste.


Vanuit KHN van harte gefeliciteerd!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens