Wat hebben wij gedaan in 2021? Waar liggen uitdagingen en hoe verder in 2022? Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de actuele ontwikkelingen? Kom bijpraten met elkaar en met het bestuur!

Het bestuur van KHN Heemskerk nodigt jou van harte uit voor de algemene ledenvergadering (ALV). Deze middag zijn we welkom bij Restaurant Twaalfmaat in Heemskerk.

Wanneer? Woensdag 30 maart 2022
Tijd? 10.00 tot 12.00 uur
Waar? Restaurant Twaalfmaat, Communicatieweg 12 in Heemskerk.

In de afgelopen periode is er vanwege corona geen ALV geweest. Wel is het bestuur regelmatig bij elkaar gekomen en hebben er diverse gesprekken plaatsgevonden met burgemeester en wethouder en andere (beleids-) medewerkers van de gemeente. We bespreken graag met jou wat er verder nog moet gebeuren, jouw ideeën zijn hierbij van harte welkom!

Agenda

Bekijk alvast de agenda voor deze bijeenkomst. Daarnaast hebben wij een interessante gast uitgenodigd; Bruce Kalloe van Value2u. Hij vertelt hoe zij eventueel teveel betaalde premies en belasting kunnen terugvorderen. Dit doen zij op basis van “no cure no pay” en dit kan je veel voordeel opleveren.

Op Mijn KHN (inloggen vereist) vind je het verslag van de algemene ledenvergadering van 21 november 2019. Deze informatie is uitsluitend bestemd voor KHN-leden, vandaar dat je even moet inloggen op Mijn KHN.

Aanmelden

Heel graag horen wij of je deze middag aanwezig bent. Je kan dit laten weten door een e-mail te sturen naar heemskerk@khn.nl.

Jouw aanwezigheid wordt zeker op prijs gesteld!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens