Wat kwam er zoal ter sprake?

Maandag 30 november online ALV
Op maandag 30 november van 10.00 tot 11.00 uur vindt de algemene ledenvergadering plaats via Microsoft Teams. Tijdens dit overleg zullen we een terugblik geven op onze activiteiten afgelopen jaar, worden de financiƫn besproken en heb je de mogelijkheid vragen te stellen. Heb je al vragen paraat, laat het ons weten. Aanmelden kan via haarlem@khn.nl, dan ontvangt je vervolgens de Teams link om deel te nemen.

Bierpakket Haarlem 775 voor de horeca
De festiviteiten voor Haarlem 775 jaar zijn voorlopig uitgesteld. Wel is er een actie gestart met de aankoop van drie speciale Haarlem 775 Heineken 0,33 cl biertjes. De gehele opbrengst van deze pakketten wordt uitgekeerd aan de horecazaken in de binnenstad van Haarlem. Hier vind je meer informatie.

Lobby gemeente 2021
Dat de horecaondernemers ook in 2021 ook te maken krijgen met de corona-maatregelen en de nasleep daarvan staat vast. Daarom stelt KHN Haarlem een lijst op met wensen richting de gemeente voor ondersteuning op welk vlak dan ook. Denk bijvoorbeeld aan de heffing van precario of toeristenbelasting, maar ook aan het mogelijk maken van initiatieven om de horeca te ondersteunen. Heb je punten die we kunnen meenemen, laat het ons weten via haarlem@khn.nl.

Lobby KHN
KHN is op de voor- en achtergrond bezig met diverse lobby-zaken. Alle lobbyzaken waar KHN mee bezig is vind je hier. De lobbyresultaten kun je hier vinden: https://www.khn.nl/lobby/khn-lobby/khn-lobby-resultaten-corona.

Zoals aangegeven vindt 30 november de ALV plaats. Op dinsdag 12 januari 2021 vergadert het bestuur weer. Heb je onderwerpen of vragen die je per mail wil stellen, laat het ons weten via haarlem@khn.nl.

Heb je de Facebook van KHN Haarlem al geliked? Zegt het voort!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens