Rohini maakt De Lekkerste Burger van 2020. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'De Goijra' deze vooraanstaande vakwedstrijd.

Rohini werkt bij Ter Marsch&Co uit Rotterdam. De voorzitter van de vakjury, Jord Althuizen, prees het winnende gerecht met name door de techniek achter de burger, waarbij het zachte broodje heel goed gecompenseerd werd door een crumble en krokante groente. De burger had een uitgesproken smaak en een zeer eigen signatuur. De combinatie met het Japanse iKi bier met Yuzu smaak (citrus), maakte de creatie de unanieme winnaar.

De vakwedstrijd Het Lekkerste Lunchgerecht is onderdeel van de Lekkerste Wedstrijden, vakwedstrijden die al sinds 1984 jaarlijks plaatsvinden tijdens de Horecava. De wedstrijden zijn bedoeld voor professionals, werkzaam bij horecabedrijven.

De opdracht was om ter plaatse op het podium, binnen tien minuten, vijf identieke creaties te maken, welke door de vakjury werden geproefd en beoordeeld. Er moest worden gelet op de uitvoering van de opdracht 'bierparing', waarbij de burger begeleid moesten worden door een (speciaal) biertje. Verder werd er gelet op uitstraling, creativiteit, smaakbeleving, eetbaarheid, samenstelling en inkoopprijs. Maar bovenal moest de burger een uniek en spraakmakend karakter tonen.

TOP 3
De volledige top 3 van De Lekkerste Burger 2020 luidt als volgt:

#1: Rohini Atwaroe, Ter Marsch&Co, Rotterdam
#2: Vivian Vianen, Sheraton Amsterdam Airport Hotel, Schiphol
#3: Jeff Frijmuth, Diego's, Rotterdam

Aan de finale van deze vakwedstrijd namen 17 deelnemers deel. De vakwedstrijd om De Lekkerste Burger is een initiatief van de stichting Lekkerste Wedstrijden, in samenwerking met Remia en Salomon FoodWorld.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens