Op dinsdag 11 mei heeft het bestuur van KHN Velsen een digitale bestuursvergadering gehouden. Wat kwam er zoal ter sprake?

15 maart regiovergadering

Op 15 heeft de regiovergadering van Noord-Holland van KHN plaats gevonden. Bestuurslid Peter de Bie is hierbij aanwezig geweest. Peter heeft onder andere meegegeven dat er meer gekeken moet worden naar de belangen van cateringbedrijven, ijssalons, cafetaria, etc. Dit heeft onder andere geresulteerd in een Q&A voor dergelijke bedrijven, waar besproken wordt hoe deze belangen meer of beter behartigd kunnen worden.

Visie op Velsen 2050

De gemeente Velsen is bezig met het opstellen van de Visie op Velsen 2050. De eerste stap hierin is het opstellen van een herstelplan gericht op korte termijn. De Horecavisie op langere termijn zal hieruit voortvloeien. Het bestuur van KHN Velsen wordt betrokken in deze gesprekken.

11 oktober 2021 ledenvergadering

Het is nog ver weg, maar we hebben de ledenvergadering ingepland op maandag 11 oktober 2021 van 15.00 tot 16.00 uur. Er vanuit gaande dat ‘alles’ weer mogelijk is, zullen we hier een leuke activiteit en/of borrel aan vast plakken. Zet dus alvast in je agenda!

Lobby gemeenteraadsverkiezingen

De gemeenteraadsverkiezingen zijn erg belangrijk voor de horeca. Daarom heeft KHN een toolkit samengesteld om op een goede manier de lobby voor deze verkiezingen op te pakken. In 2022 staan deze verkiezingen weer op de agenda. Voor de zomer moeten de partijen het programma indienen. Het bestuur van KHN Velsen verzamelt speerpunten om mee te nemen in een brief richting de politieke partijen. Vervolgens zal er een uitnodiging worden gestuurd net als eerdere jaren om met de politieke partijen een ronde toe doen langs de horeca in gemeente Velsen. Mocht je punten hebben die we mee kunnen nemen, laat het ons weten via velsen@khn.nl

Corona informatie

Hier vind je alle corona-informatie op een rij.

Op maandag 5 juli vergadert het bestuur van KHN Velsen weer. Heb jij punten die wij voor jou mee kunnen nemen? Laat het ons weten via velsen@khn.nl.

Heb je de Facebook van KHN Velsen al geliked? Zegt het voort!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens