Dankzij de lobby-inzet van KHN Arnhem en KHN Gelderland en HISWA-RECRON stelt provincie Gelderland 1 miljoen euro beschikbaar aan ondernemers in de horeca-, toerisme- en vrijetijdsector die door de coronacrisis in zwaar weer zijn gekomen. Dit 'steuntje in de rug' kunnen Gelderse ondernemers inzetten voor adviesdiensten en ondersteuning.

Bijna de helft van de Gelderse ondernemers in de horeca en het toerisme geeft aan dat het bedrijf in de gevarenzone verkeert: meer steun, dan wel herstructurering van het bedrijf, is nodig om te kunnen overleven. Provincie Gelderland helpt deze bedrijven met een voucherregeling tot 5000 euro. Ben jij een horecaondernemer met een bedrijf in Gelderland? Dan kun jij deze voucher inzetten voor adviesdiensten om jouw bedrijf de crisis door te helpen.

Hoe werkt het?

Er worden vergoedingen verstrekt van minimaal 3000 euro tot maximaal 5000 euro. Het bedrag mag niet worden ingezet voor de dekking van reguliere bedrijfsvoering, maar wel als vergoeding voor bijvoorbeeld een uitgebreid bedrijfsadvies, financieel advies, een personeelsscan, juridisch advies en een financieringsaanvraag.

Waarvoor kun je de voucher inzetten?

De bandbreedte van onderwerpen is divers: algemeen bedrijfsadvies, juridisch advies, advies op het gebied van innovatie, accountancy, marketing, psychische hulp, duurzaamheid, tot sluiting van het bedrijf en eventuele sanering van schulden of het doorstarten van jouw bedrijf.

Aanvragen

Vanaf woensdag 25 november, 10 uur kun je via khn.nl/steuntjeinderuggelderland een aanvraag doen. Via het aanvraagformulier geef je aan voor welke diensten je de voucher wilt inzetten.

Adviesgesprek

KHN toetst deze aanvraag en neemt contact met je op voor een kort adviesgesprek. Na goedkeuring van je ingediende offerte door KHN kun je de dienst laten uitvoeren. Deze kosten betaal je eerst zelf aan de betreffende adviseur, daarna kun je dit bedrag (exclusief btw) declareren via het declaratieformulier op khn.nl/steuntjeinderuggelderland.

Voucher aanvragen of wil je meer weten?

Kijk voor meer informatie, de voorwaarden en het aanvraagformulier op khn.nl/steuntjeinderuggelderland.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens