Tijdens de jaarvergadering van KHN op 26 september 2023 bij Hotel de Heerlickheijd van Ermelo heeft het Landelijk Bestuur en de Ledenraad afscheid genomen van Ton Duivenvoorden (General manager Van der Valk Emmen).

Ton heeft zich de afgelopen 6 jaar met hart en ziel ingezet voor het collectieve belang voor de leden in Drenthe. Ton is een echt verenigingsmens, een betrouwbaar & energiek persoon die zich jarenlang met volle overtuiging heeft ingezet voor KHN. Ton is iemand die mede door zijn grote netwerk, kennis en gunfactor veel heeft bereikt, zowel binnen de LR als regionaal in Drenthe en lokaal in Emmen.

Onder zijn bevlogen voorzitterschap heeft hij voor eenheid en structuur gezorgd binnen het regiobestuur. Heeft hij zijn netwerk goed uitgebreid en ingezet ten behoeve van de leden in Drenthe. Ton is een man van zijn woord en heeft altijd het collectieve belang voor op gesteld, stond voor de democratische structuur van de vereniging en heeft dat altijd heel professioneel uitgedragen. Ton heeft verschillende uitdagingen overwonnen en successen geboekt waar we met trots op terugkijken.

Wij zijn Ton enorm dankbaar voor zijn tomeloze inzet voor KHN Drenthe. Het LB heeft hem hiervoor benoemd tot Lid van Verdienste van de Vereniging. Tijdens de jaarvergadering van de Ledenraad op 26 september heeft voorzitter Marijke Vuik hem hiervoor de speld en de oorkonde overhandigd.

Lees ook: KHN Drenthe neemt afscheid van Ton Duivenvoorden en verwelkomt Geert te Velde als regiovoorzitter