Op woensdag 14 september jl. heeft het bestuur van KHN Edam-Volendam haar bestuursvergadering gehouden. De belangrijkste punten uit dit overleg kun je hier terugvinden.

De volgende bestuursvergadering is op dinsdag 4 oktober 2022 om 10.00 uur. Mochten er punten zijn die we voor je kunnen bespreken, of wil je aanwezig zijn? Laat het ons weten via edamvolendam@khn.nl.

Horecaoverleg dinsdag 15 november

Op dinsdag 15 november van 12.00 tot 14.00 uur is de volgende Algemene Ledenvergadering gepland van KHN Edam-Volendam. We kleden dit horecaoverleg aan met een heerlijke lunch en gezellige muzikale ondersteuning. Aanmelden kan al via edamvolendam@khn.nl.

Evaluatie kermis

KHN Edam-Volendam heeft een enquête opgesteld om het gevoel te peilen onder de leden rond de kermissen in Edam en Volendam. Het kan anoniem ingevuld worden en is puur een indicatie die we richting de gemeente zullen delen om het algemene gevoel van de leden te verwoorden. KHN Edam-Volendam is verder geen partij in de organisatie van de kermis maar een spreekbuis namens de leden.

Vergunningen paracommerciële instellingen

KHN Edam-Volendam heeft drank- en horecavergunningen opgevraagd van verschillende paracommerciële instellingen. Het bestuur zal in gesprek gaan met de gemeente en deze partijen om te bespreken welke inconsequenties er zijn met de uitvoering ervan.

Buscombinatie bij wedstrijden FC Volendam

In het vooroverleg voetbalwedstrijden waar gemeente, FC Volendam en enkele ondernemers in betrokken zijn, is aangegeven dat de wens is dat alle wedstrijden als buscombi aangeboden worden, zonder dat ze op de Dijk mogen komen. Er is daarnaast aangegeven dat er een paar bedrijven zijn die wel graag de supporters willen ontvangen. De gemeente heeft uiteindelijk bepaald dat alle wedstijden een buscombi zijn.

Collectieve Horeca Ontzeggingenbeleid weer actief

De politie is inmiddels akkoord met het protocol dat is opgesteld voor het vernieuwde Collectieve Horeca Ontzeggingenbeleid (CHO). Dat is goed nieuws! De ondertekening zal binnenkort plaatsvinden, daarna wordt het gehele proces opgestart en voor akkoord naar de Autoriteit Persoonsgegevens gestuurd, zodat er weer ontzeggingen kunnen worden gemeld en afgegeven.

Gratis trainingen voor personeel

Kijk op VKEDU.nl/khn voor diverse gratis trainingen voor personeel, bijvoorbeeld een Basis Horecatraining, een Baristatraining of een Biercursus.

Punten volgend overleg

Voor het volgende overleg met het bestuur en de gemeente, hebben we de CHO, de horecavisie en de terrassen op de agenda gezet.

Like KHN Edam-Volendam op Facebook of volg ons via www.khn.nl/edam-volendam

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens