bestuursvergadering plaats van KHN Haarlemmermeer bij Orries, Hoofdweg Oostzijde 1173I, Nieuw-Vennep.

Enkele punten die hier besproken zijn vind je onderstaand.

Ga 5 oktober mee met horecacollega’s op inspiratietour naar Eindhoven

De uitnodiging is al de deur uit, dus heb je je al aangemeld? Na het succes van de laatste toer naar Den Haag en Scheveningen, hebben we besloten het nogmaals te doen dit jaar! Nu naar Eindhoven op woensdag 5 oktober. We bezoeken diverse interessante locaties om inspiratie op te doen. En om gezellig te eten, drinken en bij te praten natuurlijk! Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Ledenborrel en brainstormsessie

Eerder hebben we aangegeven een ledenborrel te organiseren in november. We hebben besloten dit in het nieuwe jaar te organiseren, wellicht als nieuwjaarsborrel.
Wel zal het bestuur in december samenkomen om te brainstormen hoe we jullie als lid kunnen ondersteunen, wat de belangrijkste speerpunten zijn waar we ons op kunnen richten en hoe we de betrokkenheid van de leden kunnen vergroten. Heb je hier ideeën over? Laat het ons weten via haarlemmermeer@khn.nl

Hoteloverleg 15 september

Op donderdag 15 september hebben de hotels van KHN Haarlemmermeer overleg gehad bij IntercityHotel Amsterdam Airport. Een verslag van dit overleg kun je hier terugvinden.

Gratis trainingen voor personeel

Kijk op VKEDU.nl/khn voor diverse gratis trainingen voor personeel, bijvoorbeeld een Basis Horecatraining, een Baristatraining of een Biercursus.

Ontwikkeling stationsgebied

Onlangs is een brainstorm georganiseerd door gemeente Haarlemmermeer met betrekking tot de ontwikkelingen van het stationsgebied in Hoofddorp. Je kunt meer informatie hier vinden:

- Verslag identiteitsworkshop stationsgebeid Hoofddorp
- Bijlage Stationsgebied

Het bestuur bedankt Orries voor de gastvrijheid ons te ontvangen voor de vergadering. Op maandag 14 november vergadert het bestuur weer. Heb je onderwerpen of vragen die je wilt stellen, laat het ons weten via haarlemmermeer@khn.nl.

Heb je de Facebook van KHN Haarlemmermeer al geliked? Zegt het voort!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens