Hierbij nodigen wij je van harte uit voor de algemene ledenvergadering (ALV) van KHN Castricum. Deze vindt plaats op donderdag 17 november 2021 en begint om 14.00 uur.

Wij zijn deze middag welkom bij Restaurant Krelis, Lagendijk 33R in Uitgeest, bij gastheren Jos Keijsper en Niek Groen. Een prachtig restaurant, gesitueerd op een heel unieke locatie, direct aan het Uitgeestermeer. Het restaurant beschikt, behalve over een mooi restaurantgedeelte, ook over twee vergaderruimtes waarvan wij er deze middag een tot onze beschikking hebben.

Hierbij ontvang je de agenda voor deze ALV. Daarnaast hebben wij twee interessante gasten uitgenodigd. Bruce Kalloe van Value2u zal vertellen hoe zij eventueel teveel betaalde premies en belasting kunnen terugvorderen. Dit doen zij op basis van “no cure no pay” en kan je veel voordeel opleveren.

Een vrolijk intermezzo wordt vervolgens verzorgd door Milo Berlijn. Milo laat op prikkelende en humorvolle wijze zien dat jouw gedrag invloed heeft op het gedrag van een ander. Met uit de praktijk gegrepen voorbeelden laat hij in een zinderende presentatie zien hoe mensen vastgeroest kunnen zitten in bepaald gedrag.

Heel graag horen wij of je deze middag aanwezig bent. Je kan dit laten weten via e-mail castricum@khn.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens