Van 9 tot 13 oktober vindt de Week van de Veiligheid plaats met als thema “Agressie & Geweld tegen ondernemers.” Gedurende deze week worden er diverse activiteiten georganiseerd om ondernemers te informeren over veiligheid en hoe ze ongewenst gedrag en agressie kunnen voorkomen.

Start Week van de Veiligheid

Op 9 oktober is de Week van de Veiligheid van start gegaan met de officiële opening in Amsterdam. Het thema van dit jaar, "Agressie en Geweld," staat centraal, omdat veel ondernemers en hun medewerkers helaas regelmatig met deze problematiek te maken krijgen op hun werkplek. De campagne benadrukt dat agressie vaak onverwacht komt. Een goede voorbereiding stelt ondernemers en medewerkers in staat om beter om te gaan met ongewenst en agressief gedrag en het zelfs te voorkomen. De boodschap is dan ook: “Voorbereid is veiliger.”

Nieuwe overval- en agressietrainingen

KHN biedt in samenwerking met het Ministerie van Justitie en Veiligheid een reeks nieuwe overval- en agressietrainingen aan, met als doel agressie te voorkomen. In deze trainingen leren deelnemers effectief te handelen en agressie te verminderen. Bovendien dragen ze bij aan zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid. Ben je lid van KHN en wil je gratis deelnemen aan een van deze trainingen? Neem dan contact op met je regiomanager of het KHN-kantoor in Woerden.

Meer weten?

Week 41 staat al meer dan 10 jaar bekend als de Week van de Veiligheid, een periode waarin veiligheid extra onder de aandacht wordt gebracht. KHN, Transport en Logistiek Nederland, InRetail, VNO-NCW, MKB-Nederland, politie, de PVO’s, het ministerie van Justitie en Veiligheid, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) en meer dan 180 gemeenten zetten zich in om van deze week een succes te maken.

Meer informatie over de activiteiten van de Week van de Veiligheid is te vinden op: www.deweekvandeveiligheid.nl

Veilig ondernemen

Als KHN-lid kun je toegang krijgen tot hulpmiddelen en trainingsprogramma's op het gebied van veiligheid, inclusief richtlijnen voor voedselveiligheid, brandveiligheid en gezondheids- en veiligheidsprotocollen. Ook krijg je korting en andere voordelen voor veiligheidsgerelateerde diensten en producten. Zo kun je onder meer besparen op beveiligingssystemen, verzekeringen en veiligheidsuitrusting. Lees meer: KHN | KHN Ledenvoordelen Veiligheid.