Ruim 400 ondernemers in de horeca en het toerisme hebben zich aangemeld voor de zogenaamde voucherregeling 'Steuntje in de rug' van de provincie Gelderland. Met deze subsidieregeling kunnen ondernemers een vergoeding krijgen voor advies en ondersteuning om de coronacrisis door te komen.

Dankzij intensieve lobby van KHN heeft de provincie 1 miljoen beschikbaar gesteld voor deze regeling.

Einde subsidiepot in zicht
Sinds 25 november konden ondernemers de voucherregeling aanvragen. Binnen drie dagen hadden al meer dan 300 ondernemers zich gemeld. Dat betekent dat het einde van de subsidiepot in zicht is. Ondernemers die zich nog willen aanmelden, komen op een wachtlijst.

Vooruit kijken
KHN is uiteraard blij met het aantal bedrijven dat gebruik wil maken van de regeling. Regiovoorzitter KHN Gelderland Sander Wind: "Dit toont aan hoe hoog de nood is en dat deze regeling hard nodig is. We hopen dat de provincie deze mooie subsidie wil aanvullen en zo meer ondernemers dat steuntje in de rug kan geven om deze crisis door te komen. Zodat we samen weer vooruit kunnen kijken."

Kijk voor meer informatie over deze subsidieregeling op khn.nl/steuntjeinderug.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens