Origineel? Nee, niet echt, maar 75% kans dat jij hem ook hebt gebruikt toen jij voor de 100ste keer een poging waagde om die wel zo nodige zelfstandig werkend kok te vinden. De vacatures vliegen ons om de oren. We are Looking for you! Tja, als iedereen die zin gebruikt, hoe onderscheid jij je dan als horecabedrijf?

Wij willen je helpen. Wij hebben dé spelregels voor een succesvol resultaat op een rijtje gezet voor het maken van de beste vacature. Jouw bedrijf is geweldig. Dat weet jij ook wel. Jij kunt je geen betere werkgever bedenken. Maar hoe kun je anderen overtuigen om dit ook in te zien? Volg de training werving in de horeca om actief aan de slag te gaan met je vacature.

Voor wie is deze training?
Deze training is voor leidinggevende in de horeca en horecaondernemers, die de werving en selectie van nieuwe medewerkers doen binnen het bedrijf. De training zal ook gaan over de promotie van het bedrijf, dus kan deze training ook nuttig zijn voor de medewerker die deze taak vervult.

De training
Vind jij het moeilijk om nieuwe medewerkers te werven? In deze 1-daagse training leer jij hoe je op de juiste manier de juiste mensen werft en hoe de vacature en vooral jouw bedrijf eruit springt.

Er zijn verschillende tips en trucs die ervoor zorgen dat jij de perfecte vacature maakt voor de perfecte werknemer.

Wanneer? Dinsdag 21 april 2020
Tijd? 09.30 - 16.00 uur
Waar? Horeca Academie, Anna van Hannoverstraat 4 in Den Haag (parkeermogelijkheden)

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor de training.

Kosten en betaling
De kosten voor deze dag zijn € 255,- (exclusief btw) voor niet-KHN leden en voor KHN leden € 205,- inclusief lunch en naslagwerk. KHN leden krijgen dus een mooie korting van € 50,-.

Heb je nog vragen?
Voor vragen kun je contact met ons opnemen via zuidhollandnoord@khn.nl.

Afmelden
Als horecaondernemer weet je als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Zorg dat je op de hoogte bent van onze voorwaarden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens