Op dinsdag 13 december vond de bestuursvergadering plaats van KHN Haarlemmermeer bij Woodstone in Hoofddorp. Enkele punten die hier besproken zijn vind je onderstaand.

Verruiming terrassen toegestaan
De verruimde terrassen zoals tijdens de coronaperiode opgesteld, blijven door de gemeente toegestaan. Daar waar bijvoorbeeld parkeerplaatsen worden gebruikt als terras, wordt naar oplossingen gezocht.

Structureel gesprek gemeente Haarlemmermeer
KHN Haarlemmermeer wil graag een structureel ambtelijke en bestuurdersoverleg plannen met gemeente Haarlemmermeer. Op deze manier kunnen we sturen en meer spreken namens de ondernemers. We zijn al betrokken in het HOP, maar dat is meer op beleidsvraagstukken.

Bijeenkomsten 2023
KHN Haarlemmermeer plant voor het jaar 2023 een aantal bijeenkomsten. Naast de algemene ledenvergadering (ALV) en de inspiratietour, willen we ook 2 keer een borrel organiseren met een leuk thema of spreker. Heb je hier ideeën over, of wil je je locatie beschikbaar stellen? Laat het ons weten via haarlemmermeer@khn.nl. We zullen zo spoedig mogelijk de data doorgeven zodat je het alvast in je agenda kan zetten.

Energietoeslag en -prijzen
Enkele locaties kiezen ervoor om een extra energietoeslag van 1 à 2 euro per persoon te berekenen. Andere locaties berekenen het middels een opslag op de kaart.
KHN is een samenwerking aangegaan met COMCAM. COMCAM heeft voor jou als lid van KHN een exclusief aanbod met vaste, lage energieprijzen vanaf 2023. Gebruikmaken van dit aanbod kan zolang er nog volume beschikbaar is. Wil je hiervan profiteren? Meldt je dan vrijblijvend aan via het aanmeldformulier.

Update Shuttleproject
De hotels zijn gevraagd het haalbaarheidsonderzoek financieel te ondersteunen. Vanaf januari is het niet meer mogelijk om op de a-baan aan te rijden, als je niet meedoet aan collectief shuttlevervoer. Er worden gesprakken gepland met de gemeente en Schiphol om te bepalen hoe de overbruggingsperiode wordt ingevuld.

Haarlemmermeer en Partners
Voorzitter John Nieuwland is aanwezig geweest bij he overleg van Haarlemmermeer en Partners. Er wordt gewerkt aan campagnes op social media, de restaurantweek en er is een Engelse versie van de website visit Haarlemmermeer gelanceerd. Daarnaast heeft de congresorganisatie van de Haarlemmermeer, Event Park Amsterdam, via de gemeente financiële ondersteuning gekregen.

Hoteloverleg 24 november
Op donderdag 24 november hebben de hotels van KHN Haarlemmermeer overleg gehad bij het Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center. Een verslag van dit overleg kun je hier terugvinden.

Het bestuur bedankt Woodstone voor de gastvrijheid ons te ontvangen voor de vergadering. Op maandag 23 januari vergadert het bestuur weer. Heb je onderwerpen of vragen die je wilt stellen, of vind je het leuk om het bestuur een keer in jouw bedrijf te ontvangen, laat het ons weten via haarlemmermeer@khn.nl.

Heb je de Facebook van KHN Haarlemmermeer al geliked? Zegt het voort!


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens