Aan de slag met schulden

Als je schulden hebt, ben je zeker niet de enige. Corona en de economische omstandigheden hebben een zware wissel getrokken op veel bedrijven. Schulden en de zorgen daarover maken vaak dat het lastig is om nog helder na te denken over de mogelijkheden. Veel partijen, zoals gemeenten, financiële instellingen en branche organisaties weten dit. Zij hebben daarom hun krachten gebundeld in Geldfit.

KHN is ook partner. Op de kennispagina’s hieronder lees je wat er mogelijk is. Ga naar de site van Geldfit zakelijk en lees over andere ondernemers en hoe zij het hebben aangepakt. Pak de telefoon op, stuur een mail of vraag jouw regiomanager om samen de eerste stap te zetten.

Financieel advies voor jouw horecazaak

Kun jij wel wat advies gebruiken over de financiële situatie van je horecabedrijf? Maak dan gebruik van de bedrijfseconomische ondersteuning van KHN. Tijdens een adviesgesprek met een van onze experts krijg jij inzicht in de financiële gezondheid van je bedrijf én helpen we je deze te verbeteren.

Financieel advies

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens

Actueel over dit onderwerp