Personeelsbeleid

Goed personeel vormt de spil van jouw horecabedrijf. Als zij het goed doen, merk je dat aan de tevredenheid van jouw gasten. Kwaliteit van onderwijs en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt hebben invloed op de prestaties van jouw medewerkers. Maar denk ook aan jouw personeelsbeleid. Een goed beleid helpt jou de goede mensen aan te trekken, te motiveren en te behouden. Dus laat je informeren en adviseren via onze website of bel KHN Advies 0348 489 489.

Personeel zoeken

Een succesvolle zoektocht naar een nieuw personeelslid begint met het opstellen van een functieprofiel.

Personeel aannemen

De geschikte kandidaat voor de vacature is gevonden. Het is belangrijk dat je -voordat het dienstverband ingaat- een aantal zaken regelt.

Personeel in dienst

Personeel is het visitekaartje van jouw bedrijf. Het hebben van personeel kan veel vragen oproepen. Er is een horeca-cao en daarnaast heb je als ondernemer ook te maken met regels van de overheid. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld regels omtrent arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden.

Personeel uit dienst

Bij een beëindiging van de arbeidsovereenkomst is het belangrijk dat alles netjes wordt afgehandeld. Om alles goed af te kunnen handelen, is het belangrijk dat je het personeelsdossier goed bijhoudt, zodat deze volledig is.

Terug
Inspiratiebox werving en behoud
Doe de Personeelsscan
Meer thema's
Tools
Cursussen
Ledenvoordelen