Personeelsbeleid

Goed personeel vormt de spil van uw horecabedrijf. Als zij het goed doen, merkt u dat aan de tevredenheid van uw gasten. Kwaliteit van onderwijs en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt hebben invloed op de prestaties van uw medewerkers. Maar denk ook aan uw personeelsbeleid. Een goed beleid helpt u goede mensen aan te trekken, te motiveren en te behouden. Dus laat u informeren en adviseren via onze website of bel Info & Advies.

Personeel zoeken

Een succesvolle zoektocht naar een nieuw personeelslid begint met het opstellen van een functieprofiel.

Personeel aannemen

De geschikte kandidaat voor uw vacature is gevonden. Het is belangrijk dat u -voordat het dienstverband ingaat- een aantal zaken regelt.

Personeel in dienst

Personeel is het visitekaartje van uw bedrijf. Het hebben van personeel kan veel vragen oproepen. Er is een horeca-cao en daarnaast heeft u als ondernemer ook te maken met regels van de overheid. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld regels omtrent arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden.

Personeel uit dienst

Bij een beëindiging van de arbeidsovereenkomst is het belangrijk dat alles netjes wordt afgehandeld. Om alles goed af te kunnen handelen, is het belangrijk dat u het personeelsdossier goed bijhoudt, zodat deze volledig is.

Terug
Inspiratiebox werving en behoud
Horeca Maatwerk Personeelsscan
Meer thema's
Tools
Cursussen
Ledenvoordelen