Horeca starten. Word nu aspirant KHN-lid

Starten met uw horecabedrijf

Starten met uw horecabedrijf

U wilt binnenkort een horecabedrijf starten of overnemen? Dan moet u aan veel zaken denken: Hoe maak ik een ondernemingsplan? Hoe regel ik de financiën? Welke vergunningen heb ik nodig? En aan welke regels en wetten moet ik voldoen. Koninklijke Horeca Nederland (KHN) helpt u graag op weg.

130 jaar horecaexpertise
KHN is de grootste horecabranchevereniging in ons land. Wij vertegenwoordigen ruim 20.000 horecaondernemers en staan voor ruim 130 jaar horecaexpertise. Wij lobbyen in Europa en Den Haag en bij gemeenten voor optimale horecawet- en regelgeving. Daarnaast zijn wij voor onze leden de perfecte partner voor advies en besparen onze leden op hun kosten met onze financiële ledenvoordelen.

Aspirant-lidmaatschap KHN
Speciaal voor startende ondernemers heeft KHN een aspirant-lidmaatschap. Met dit lidmaatschap helpen wij starters bij het opzetten (of overnemen) van een bedrijf in de horeca. Een aspirant-lidmaatschap kost € 155 (exclusief btw) per jaar. Het lidmaatschap gaat direct in en is één jaar geldig. Overtuigd? Word direct aspirant-lid.

Met een aspirant-lidmaatschap profiteert u van:

  • Gratis advies over allerlei starterszaken van onze adviseurs van de afdeling Info & Advies
  • Korting op cursussen en workshops van KHN
  • Korting op het tarief van KHN BedrijfsAdvies
  • Informatie en inspiratie via de wekelijkse, digitale nieuwsbrief van KHN én via KHN Magazine (vijf keer per jaar)

Direct aan de slag?
Wilt u gelijk aan de slag met de voorbereidingen voor een succesvolle start van uw horecabedrijf? De KHN online Startersgids helpt u op weg! In de startersgids komen alle onderwerpen aan bod die voor u als startende horecaondernemer belangrijk zijn.

Aspirant-leden kunnen voor allerlei startersvragen gratis terecht bij ons team van adviseurs. Bel ons: 0348 48 94 11 (maandag-vrijdag, 8.30-17 uur) of stuur een mail naar khnadvies@khn.nl.

Terug