Een horecabedrijf starten? Word aspirant-lid van KHN!

Starten met uw horecabedrijf

Wilt u binnenkort een horecabedrijf beginnen of overnemen? Dan moet u aan veel zaken denken: Wat moet er in mijn ondernemingsplan? Hoe regel ik de financiën? Welke vergunningen heb ik nodig? En aan welke regels en wetten moet ik voldoen? Koninklijke Horeca Nederland (KHN) helpt u op weg! Als u aspirant-lid wordt van KHN dan profiteert u direct van alle voordelen.

Aspirant-lidmaatschap KHN

Speciaal voor startende ondernemers hebben wij een aspirant-lidmaatschap. Hiermee helpen wij u bij het opzetten (of overnemen) van een horecabedrijf. Een aspirant-lidmaatschap kost € 157 (exclusief btw) per jaar, gaat direct in en is één jaar geldig. Hiermee profiteert u van:

  • Gratis advies over al uw vragen over contracten, arbeidsvoorwaarden en wet- en regelgeving (via 0348 48 94 11).
  • Informatie en inspiratie via de wekelijkse, digitale nieuwsbrief van KHN én via KHN Magazine (vier keer per jaar).
  • Korting op KHN-cursussen en workshops en op cursussen en workshops die in samenwerking met Horeca Maatwerk worden gegeven bijvoorbeeld starterscursus) en op het tarief van Horeca Maatwerk BedrijfsAdvies.

Modelbedrijfsplan

U ontvangt een voorbeeld van een ondernemingsplan, wanneer u de cursus 'Horecabedrijf starten' bij Horeca Maatwerk volgt. Tijdens de cursus gaat u aan de slag met het opstellen van een ondernemingsplan en staan we uitgebreid stil bij de financiële aspecten.

Ook kunt u via Horeca Maatwerk één van onze bedrijfsadviseurs inschakelen: wij helpen u graag bij het schrijven van uw plan.

Terug
Uw horecabedrijf starten