KHN Roosterprogramma en handleiding

Een goede werksfeer creëren is niet altijd even gemakkelijk. Als ondernemer moet je met verschillende factoren rekening houden. Zo ook met jouw personeel, dat iedere maand een correct ingevuld werkrooster verwacht. Maar wat is de beste manier om het rooster in te vullen?

Houd je eenvoudig aan roostervoorschriften uit de cao

Het is van belang dat jij je houdt aan de roostervoorschriften uit de horeca-cao: minimaal drie weken van tevoren dien je de dagen en tijdstippen waarop moet worden gewerkt aan te geven. Rooster je niet volgens deze systematiek, dan kan jouw medewerker de te laat doorgegeven werktijden weigeren. Het werk in de horeca kenmerkt zich door een hoge mate van onregelmatigheid en overwerk. Het is dus belangrijk dat jouw medewerkers flexibel zijn.

Download nu het Roosterprogramma 2024

KHN biedt een roosterprogramma dat jou helpt om efficiënt en snel personeel in te roosteren. Dit handige hulpmiddel is speciaal ontwikkeld voor de horecaondernemer. Daarnaast houdt het ook de uren en de productiviteit (werkuren t.o.v. omzet) bij.

Handig: Verschillende versies per aantal medewerkers

We hebben veel vragen ontvangen om in het roosterprogramma het aantal medewerkers eenvoudig aan te passen. Dat is niet mogelijk in een document, daarom bieden we je meerdere versies voor verschillende aantallen medewerkers. Die vind je in de zip-file via de download.

Vragen?

Heb je nog vragen over het roosterprogramma? Neem dan contact op met de adviseurs van KHN Advies via 0348 48 94 89 of per mail: info@khn.nl.

Download

Het roosterprogramma helpt jou als ondernemer om efficiënt en snel jouw horecapersoneel in te roosteren.
Download