Een prettige werkomgeving begint met goed leiderschap

Het personeel van horeca en uitgaansgelegenheden vindt sociale veiligheid steeds belangrijker. Naast het zijn van een veilige plek voor bezoekers speelt ook interne sociale veiligheid hierbij een rol. Om een veilige werkomgeving te creëren als leidinggevende is het nodig om over de juiste kennis en tools te beschikken. We bieden daarom in samenwerking met IVY by Sexmatters een Social Leadership training aan. Een programma dat handvatten biedt aan leidinggevenden van horeca en uitgaansgelegenheden om een goed voorbeeld te geven en juist met incidenten van sociale onveiligheid op de werkvloer om te gaan. Met als doel een sociaal veiligere en inclusievere werkplek creëren voor het gehele team.

Duur: Een dagdeel 3 uur
Doelgroep: De training is bedoeld voor leidinggevenden van horeca- en uitgaansgelegenheden die meer kennis en ervaring willen opdoen in het creëren van een sociaal veiligere werkomgeving.

Inhoud

De training Sociaal Leiderschap richt zich op de rol die leidinggevenden kunnen spelen bij het creëren van een sociaal veilige werkomgeving. We bespreken machtsverhoudingen, de voorbeeldrol van leidinggevenden, en passen dit toe in praktische casussen. Aan het einde van de training beschikken deelnemers over concrete tools om een sociaal veiliger werkomgeving te creëren en voeren zij met meer zelfvertrouwen gesprekken over gevoelige onderwerpen. De training duurt 3 uur en wordt gegeven door twee trainers.

Aanmelden, informatie en/of vragen

Op dit moment bieden we deze training alleen als in-company maatwerk training (Nederlands of Engels) voor minimaal 10 - maximaal 25 deelnemers aan. Wanneer je een prijsopgave of meer informatie wilt, neem dan contact met ons op via khncursussen@khn.nl of bel naar 0348 48 97 76.

Deze training zullen we in het najaar in ons programma inplannen. Indien je interesse hebt, laat het ons dan weten, zodra we een datum hebben gepland ontvang je persoonlijk bericht.

Annuleringsvoorwaarden

Als horecaondernemer weet je als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Zorg dat je op de hoogte bent van onze annuleringsvoorwaarden.

Let op! Deze training is exclusief voor leden van KHN Amsterdam en directie omgeving. Indien je niet binnen deze doelgroep valt, kun je een e-mail sturen, je wordt dan op de wachtlijst geplaatst.