Een veilige werkomgeving voor iedereen

Horeca en uitgaansgelegenheden vinden sociale veiligheid steeds belangrijker. Naast het zijn van een veilige plek voor hun bezoekers, speelt ook interne sociale veiligheid hierbij een rol. Om een veilige werkomgeving te creëren, is het nodig om over de juiste kennis en tools te beschikken. We bieden daarom in samenwerking met IVY by Sexmatters een Social Safety-training aan. Dit programma biedt handvatten aan horecapersoneel om situaties van sociale onveiligheid binnen het team te voorkomen en aan te kaarten. Zo kun je een sociaal veiligere en inclusievere werkplek creëren voor ieder teamlid.

Duur: een dagdeel 3 uur
Doelgroep: de training is bedoeld voor werknemers van horeca en uitgaansgelegenheden die op een positieve manier aan de slag willen met inclusiviteit en interne sociale veiligheid op de werkvloer.

Inhoud

Tijdens de training verkennen de deelnemers de betekenis van sociale veiligheid en de benodigde stappen om hierin te groeien. Wat zijn de verschillende vormen van discriminatie en grensoverschrijdend gedrag die op de werkvloer voorkomen? Hoe spreek je je hiertegen uit? De deelnemers gaan in gesprek over pesten, machtsstructuren en grenzen en oefenen daarbij met gesprekstechnieken. Na afronding van deze training heeft het team een belangrijke eerste stap gezet met dit thema en beschikt het over praktische instrumenten om ongewenste situaties te voorkomen of te de-escaleren.

Aanmelden, informatie en/of vragen

Op dit moment bieden we deze training alleen als in-company maatwerktraining (in het Nederlands of Engels) voor minimaal 10 en maximaal 25 deelnemers aan. Wanneer je een prijsopgave of meer informatie wilt, neem dan contact met ons op via khncursussen@khn.nl of bel naar 0348 48 97 76.

Deze training zullen we in het najaar in ons programma inplannen. Indien je interesse hebt, laat het ons dan weten. Zodra we een datum hebben gepland, ontvang je persoonlijk bericht.

Annuleringsvoorwaarden

Als horecaondernemer weet je als geen ander dat last-minute afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsbeleid die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Zorg dat je op de hoogte bent van onze annuleringsvoorwaarden.

Let op! Deze training is exclusief voor leden van KHN Amsterdam en directe omgeving. Indien je niet binnen deze doelgroep valt, kun je een e-mail sturen. Je wordt dan op de wachtlijst geplaatst.