Samen werken aan persoonlijke groei

Training voor KHN-leden in de Regio Zuid-Holland Noord. Heb jij een training Professioneel Leidinggeven gevolgd en herken je jezelf nog steeds in één of meer van de volgende vragen?

Een 1-daagse training voor ervaren leidinggevenden in de horeca. De basiskennis op het gebied van leidinggeven is bij de deelnemers al bekend, maar er zijn altijd struikelblokken of situaties die lastig blijven. In deze training kijk je samen met de trainer naar jouw persoonlijke valkuilen en krijg je praktische tips om jezelf verder te ontwikkelen.

De training is bedoeld voor:

  • Ervaren leidinggevenden (meer dan 2 jaar ervaring) in de horeca
  • Ex-deelnemers ‘professioneel leidinggeven’ die zichzelf verder willen door ontwikkelen

Heb jij een training Professioneel Leidinggeven gevolgd en herken je jezelf nog steeds in één of meer van de volgende vragen?

“ Ik neem vaak te veel taken op me en heb hierdoor altijd tijd te kort. Hoe deel ik mijn tijd beter in en hoe creëer ik dus meer tijd om mijzelf en het bedrijf te laten groeien? ”

“ Ik werk met verschillende soorten werknemers en iedereen moet ik weer op een andere manier benaderen, maar in sommige situaties weet ik niet goed wat nou het beste resultaat zal geven. Hoe zorg ik ervoor dat ik iedereen toch hetzelfde behandel en niemand buiten sluit? ”

“ Ik ben goed in mijn werk, maar ik wil ook graag aardig gevonden worden. Hoe kan ik nou gezag uitstralen en professioneel overkomen, maar toch ook een drankje mee drinken met mijn collega’s? Ben ik te streng of juist te aardig? ”

“ Op welke gebieden ben ik al succesvol, maar zou ik nog verder kunnen groeien? En op welke gebieden presteer ik minder goed en hoe zou ik dit kunnen verbeteren? “

Werk aan persoonlijke groei & pak struikelblokken en valkuilen aan
Elk kwartaal organiseert de Horeca Academie een verdieping op Professioneel Leidinggeven, waarbij horeca medewerkers met een leidinggevende functie bij elkaar komen om samen te werken aan persoonlijke groei als leidinggevende. Onder leiding van een ervaren trainer worden struikelblokken en valkuilen aangepakt. De nodige theorie wordt hierbij opnieuw aangehaald. Door middel van praktijkvoorbeelden en rollenspellen wordt hier verdieping aan gegeven.

Een training gebaseerd op jouw persoonlijke onderwerpen
Wanneer je de training Professioneel Leidinggeven hebt gevolgd, heb je een aantal handvatten meegekregen die je helpen in je dagelijkse werk op de vloer. Hier zullen je een aantal zaken zijn opgevallen en wellicht zijn er nog steeds punten waar jij dieper op in zou willen gaan. Bij de verdieping op Professioneel Leidinggeven ga je praktisch aan de slag met de vraagstukken waar je post-training professioneel leidinggeven nog steeds mee loopt. Bij de inschrijving van deze training is er gelegenheid om aan te geven waar je zelf tegenaan loopt, zodat de trainer hier voordat de training begint mee aan de slag kan. Op deze manier weet je zeker dat jouw leerdoel behandeld wordt.

Bij Professioneel Leidinggeven Plus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Time management
  • Feedback ‘on the job’ (hoe geef je in de drukte van de dag toch op de juiste manier feedback)
  • Professioneel v.s. vriendschappelijk
  • Situationeel leidinggeven
  • Grenzen aangeven
  • Invloed uitoefenen
  • Omgaan met emotionele situaties
  • SWOT analyse (sterk-zwak)

Moet je de training Professioneel Leidinggeven gevolgd hebben om aan deze training mee te kunnen doen?
Nee, maar omdat de meeste basiskennis in deze training niet meer wordt behandeld is het wel een vereiste dat de deelnemer genoeg ervaring heeft.

Hoeveel deelnemers doen er mee?
Tussen de 6-16 deelnemers.

Toelatingseisen
Voldoende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is vereist.

Cursuslocatie
Horeca Acadamie
Anna van Hannoverstraat 4
2595 BJ Den Haag
Parkeermogelijkheden

Kosten en betaling
De kosten voor deze training bedragen € 285,- per persoon excl. BTW
Ben je KHN-lid? Dan betaal je € 260,- per persoon excl. BTW

De prijs is inclusief certificaat van deelname, trainingsmateriaal, lunches, koffie en thee. Er zijn dus geen bijkomende kosten.

Heb je nog vragen?
Voor vragen kun je contact met ons opnemen via zuidhollandnoord@khn.nl

Afmelden
Als horecaondernemer weet je als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Zorg dat je op de hoogte bent van onze voorwaarden.

Meer trainingen in de Regio Zuid-Holland Noord