Afdeling Gouda

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 9 september in Berkel en Rodenrijs

29-07-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Bestuurswisseling secretaris KHN Gouda

28-05-2019
-

In goed overleg heeft Jeroen Carol Visser na jarenlange inzet binnen het bestuur om persoonlijke redenen besloten te stoppen.

Lokaal horecanieuws in de media

Aangebrand...

17-08-2019 - 15:23 0 reacties De Goudse heeft terecht een uitkering geweigerd aan een door brand getroffen Italiaanse restaurant. Het Gerechtshof Den Haag neemt in hoger beroep het eerdere oordeel van de rechtbank over.

Hotel Mirage krijgt minikamers: eigenaar wil slaapcabines bouwen

17-08-2019 - Op de begane grond van voormalig hotel Mirage aan de Westhaven 46 worden binnenkort geautomatiseerde slaapcabines voor toeristen gebouwd. Dat zegt woordvoerder Manto Ledeboer namens de eigenaar van het pand. Zo overnachten kan nog nergens anders in Gouda.

Knus met een boek een kopje koffie drinken? Dat kan bij deze 5 cafés in Gouda

16-08-2019 - Bij Barista Café Gouda heb je ook een fijne leestafel, maar er is ook een hoekje met fauteuils en een bank. Zo kun je kiezen waar je het fijner vindt om je boek te lezen. Ook bij Barista zit je goed als je bij je boek een goed kop koffie lust.