Afdeling Gouda

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 27 mei in Rotterdam

11-04-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Lokaal horecanieuws in de media

Horeca groeit als kool...

21-04-2019 - Horeca groeit als kool in heel Nederland. Ook in de Goudse binnenstad komen er weer drie zaken bij. Aan de Markt in de voormalige Woerdman komt American Shack, in de voormalige Wibra komt naar verluidt een restaurant en ook in de oude La Place achter het oude V&D schijnt horeca te komen.

Nieuw restaurant loopt op rolletjes: 'Dit moet je meegemaakt hebben'

18-04-2019 - 'Wij kregen in 2015 een aanvraag voor een rit naar Duitsland, om te kunnen gamen op een al rijdende trein', aldus Tim Beltz, één van de organisatoren. 'Die wilden we uitbesteden bij andere partijen, maar we kwamen er al vrij snel achter dat niemand het deed. Toen zijn we gaan experimenteren met wat allemaal kan en mag, en is de Dinner Train in het leven geroepen.' Het concept bevalt treinreizigers goed. 'We komen aan in het waarachtig zeer stormachtige Gouda, terwijl je zit te eten.

Laatste loodjes voor André Hemerik

18-04-2019 - Zoals we al schreven: eigenaar/chef-kok André Hemerik verlaat zijn restaurant Buiten, eten+drinkenDit op de kop af na 25 jaar het restaurant te hebben gerund. Zijn kindje waarbij hij aan de wieg stond en dat hij met de paplepel en grote zorg heeft groot gebracht. Per 1 mei gaan de lopende zaken over op twee andere Goudse horecaondernemers, Maurice Camfferman en Stephen Hobbs, bekend van restaurant Bij Ons. Wat Hemerik verder gaat doen, maken we later bekend.