Afdeling Gouda

KHN afdelingsnieuws

Bestuurswisseling secretaris KHN Gouda

28-05-2019
-

In goed overleg heeft Jeroen Carol Visser na jarenlange inzet binnen het bestuur om persoonlijke redenen besloten te stoppen.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 24 juni in Ridderkerk

27-05-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Lokaal horecanieuws in de media

Tipsy Patrón wint Miss Travestie Groene Hart 2019

17-06-2019 - Zaterdag 15 juni 2019 vond in Gouda onder organisatie van Gouda Roze de 2e editie van Miss Travestie Groene Hart plaats. De winnares plaatst zich voor de finale van Miss Travestie Holland 2019. De verkiezing, in een uitverkochte Le Patapouf in Gouda, werd gehost door Amy Astoria. De kandidaten werden beoordeeld door Miss Travestie Holland 2018 Chrystal Conners, Miss Travestie Groene Hart 2018 Victoria Vyper, en de eigenaresse van het Gouds Cafeetje Heeeurlijk Lizette Oudijk.

Hond spoort drie Goudse inbrekers op

13-06-2019 - De politie van Leiden Zuid heeft woensdagmorgen drie Goudse inbrekers opgepakt met de hulp van een politiehond. De meldkamer kreeg rond 2u00 in de nacht van dinsdag op woensdag een melding dat drie personen probeerden in te breken in een restaurant aan het Bizetpad in Leiden. De verdachten probeerden te vluchten, maar helaas voor hen was er ook een politiehond onderweg. Deze speurneus heeft één verdachte opgespoord en gebeten.

Uiteten met papa: deze 5 restaurants in Gouda hebben een speciale Vaderdagactie

13-06-2019 - Is je ouweheer echt een bier- en bitterballenkoning? Dan is dit een leuke voor hem. Bij LF Gouda kan hij worden gekroond tot dé Bierkenner van Gouda. Zeven lokale en buitenlandse biertjes worden geproefd en daarbij worden bitterballen geserveerd.