Gereduceerd uurtarief

KHN Advocaten & Juristen is onderdeel van KHN. Wij hebben hét team aan juristen en advocaten met horeca bloed. Zij zijn experts in het oplossen van horeca gerelateerde juridische problemen in o.a. het arbeidsrecht, huurrecht en bestuursrecht. Daarnaast verzorgt KHN Advocaten & Juristen cursussen en workshops over juridische aspecten van het ondernemerschap.

KHN Advocaten & Juristen blinkt uit in expertise, simpelweg door jarenlange ervaring met de horecabranche te verbinden met de juiste professionele kennis.

Jouw KHN-voordeel

Leden van KHN kunnen rekenen op een gereduceerd uurtarief van € 185 in plaats van € 220. Tarieven zijn exclusief reiskosten en btw.

Meer weten?

Kijk op khnadvocatenenjuristen.nl, of vul onderstaand formulier in.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Benut jouw voordeel

Ben je lid van KHN? Benut jouw voordeel dan! Vraag nu makkelijk en vrijblijvend informatie aan bij meerdere voordeelpartners tegelijk!

Aanvraagformulier

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens