Bewezen effectief; meer omzet en betere marge uit bier

Vakkundig opgeleide medewerkers zorgen voor een hogere (bier)omzet en tevreden gasten. Met een abonnement op Biertraining.nl geef je jouw medewerkers onbeperkt toegang tot deze SVH-erkende, online bieropleiding.

In jouw dashboard kun je de voortgang van je medewerkers eenvoudig volgen en nodig je nieuwe medewerkers met een druk op de knop uit hun bierkennis te vergroten. Combineer het met een live-training bij jou in de zaak en vergroot het plezier, de loyaliteit en de zelfverzekerdheid van jouw team. Zo creëer je ambassadeurs waar je gasten voor (terug)komen!

Meest complete biertraining nu gratis via STAP-budget!

Biertraining.nl is na een strenge selectie aangewezen als één van de erkende opleiders waarvoor het STAP-budget mag worden ingezet. Dit betekent dat horecamedewerkers hun meest complete opleiding, ter waarde van 1.000 euro, nu geheel gratis kunnen volgen! De eerstvolgende gelegenheid om de STAP subsidie aan te vragen is 1 mei 2023 - 10.00 uur. Medewerkers moeten zich hier zelf, individueel, voor aanmelden. Meer informatie en bekijk de optie tot vooraanmelden vind je op de website van biertraining.nl. Wil jij dit toffe nieuws met je team delen? In deze e-mail vind je extra toelichting, die je direct kunt delen.

Als een medewerker het STAP-traject volgt, is dat inclusief één persoonlijke licentie voor de online bieropleiding van Biertraining.nl. Wil je andere medewerkers ook onbeperkt toegang geven tot deze SVH-erkende bieropleiding? Vraag dan een abonnement of licentie aan.

Jouw KHN voordeel

15% korting op de abonnementen en losse licenties:

Abonnementen

Enkel

Dubbel

Tripel

Eigen bedrijfsomgeving

Onbeperkte licenties

1x per jaar training op maat in de zaak

✅ (2 uur)

✅ (4 uur)

10% korting op traject
SVH Bier 1 en Bier 2

Prijzen per maand
excl. btw en (bier)verbruik
tijdens live trainingen
Normaal
€ 40
€ 75
€ 100

Leden

€ 34

€ 63,75

€ 85

Korting
€ 6
€ 11,25
€ 15

Losse licenties

Heb je een kleiner team en wil je ze toch de online bieropleiding laten volgen? Via KHN krijg je ook 15% korting op losse licenties. Je betaalt dan eenmalig € 52,65 i.p.v. € 61,95 per deelnemer.

Waarom Biertraining.nl?

  • Branche erkende opleider (SVH gecertificeerd)
  • Trainers met jarenlange ervaring in het trainen van horecamedewerkers
  • Leuk en interactief, het ideale teamuitje!
  • Bewezen effectief; meer omzet en betere marge uit bier
  • Fiscaal aftrekbaar; investeren in jouw medewerkers loont!
  • Meer dan 6500 tevreden deelnemers gingen je voor
  • Bekijk ons filmpje voor meer informatie:

SVH-erkend bierdiploma

Wil je investeren in de toekomst van jouw medewerkers met een SVH-erkend bierdiploma? Biertraining.nl biedt in samenwerking met het SVH de mogelijkheid tot het behalen van de erkende titels SVH Bier 1 en SVH Bier 2. Als lid van KHN krijgt je bij afname van het Tripel pakket 10% korting op deze SVH trajecten. Kijk voor meer informatie het diploma SVH Bier 1 op biertraining.nl.

Direct profiteren met kortingscode

Heb je al een kortingscode? Klik dan hier om direct een abonnement aan te vragen met 15% korting. Vermeld bij het veld ‘opmerkingen’ de kortingscode. Of vraag hier een losse licentie aan. Vul bij het veld “actiecode” de kortingscode in.

Meer informatie

Heb jij nog geen kortingscode en wil je deze aanvragen of heb je vragen over Biertraining.nl? Vul dan onderstaand formulier in en Biertraining.nl neemt contact met je op.

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in dit KHN-ledenvoordeel? Vul dan dit formulier in. Dan neemt onze voordeelpartner vrijblijvend contact met je op.

Tip: via dit formulier kun je makkelijk en vrijblijvend informatie aanvragen over meerdere ledenvoordelen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens