SVH-erkende online bieropleiding met optioneel examen

Vakkundig opgeleide medewerkers zorgen voor een hogere (bier)omzet en tevreden gasten. Met een abonnement op Biertraining.nl geef je jouw medewerkers onbeperkt toegang tot deze SVH-erkende, online bieropleiding.

In jouw dashboard kun je de voortgang van je medewerkers eenvoudig volgen en nodig je nieuwe medewerkers met een druk op de knop uit hun bierkennis te vergroten. Combineer het met een live-training bij jou in de zaak en vergroot het plezier, de loyaliteit en de zelfverzekerdheid van jouw team. Zo creëer je ambassadeurs waar je gasten voor (terug)komen!

Waarom Biertraining.nl?

  • Branche erkende opleider (SVH gecertificeerd)
  • Trainers met jarenlange ervaring in het trainen van horecamedewerkers
  • Leuk en interactief, het ideale teamuitje!
  • Bewezen effectief; meer omzet en betere marge uit bier
  • Fiscaal aftrekbaar; investeren in jouw medewerkers loont!
  • Meer dan 6500 tevreden deelnemers gingen je voor
  • Bekijk ons filmpje voor meer informatie:

SVH-erkend bierdiploma

Wil je investeren in de toekomst van jouw medewerkers met een SVH-erkend bierdiploma? Biertraining.nl biedt in samenwerking met het SVH de mogelijkheid tot het behalen van de erkende titels SVH Bier 1 en SVH Bier 2. Als lid van KHN krijgt je bij afname van het Tripel pakket 10% korting op deze SVH trajecten.

Meer informatie of direct profiteren

Benut jouw voordeel

Ben je lid van KHN? Benut jouw voordeel dan! Vraag nu makkelijk en vrijblijvend informatie aan bij meerdere voordeelpartners tegelijk!

Aanvraagformulier

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8:30 tot 17:00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Contactgegevens