Profiteer van extra korting in 39 Office Centres!

Office Centre heeft alles onder één dak om succesvol te kunnen ondernemen. Papier, inkt, toners, werkplekinrichting; Office Centre biedt het allemaal! Als KHN-lid krijg je 5% extra korting op het uitgebreide assortiment aan kantoorartikelen en diensten in alle 39 Office Centres.

Het KHN-voordeel

Bij Office Centre krijg je als KHN-lid 5% extra korting op het volledige assortiment in een van de 39 Office Centres (met uitzondering van producten met een stekker).

Waarom Office Centre?

Office Centre wil graag je partner zijn op het gebied van succesvol ondernemen. Naast een uitgebreid assortiment aan kantoorartikelen kun je bij Office Centre ook terecht voor inkt en toners, papier, meubilair, laptops, pinautomaten, kassa’s en nog veel meer! Office Centre heeft service hoog in het vandaal staan.

Daarom biedt Office Centre verschillende diensten aan. Voor kopieer-, print- en drukwerk kun je terecht bij de Copy & Print-balie. Bijvoorbeeld voor het drukken van je menukaarten, beachflags of bedrijfspolo’s. Daarnaast vind je in veel winkels een EasyTech-balie waar onze specialisten klaar staan voor alle technische ondersteuning. En voor je postzaken ben je welkom bij onze PostNL Business Points.

Meer weten of direct profiteren?

Voor de 5% KHN-korting en andere speciale KHN-aanbiedingen kun je direct terecht in een van de 39 Office Centres. Gebruik je huidige klantenkaart of vraag bij de balie een (tijdelijke) klantenkaart aan voor KHN-leden.

Vragen of meer informatie?

Voor vragen en meer informatie over de producten en diensten van Office Centre kun je contact opnemen met de Klantenservice. Ook voor het aanvragen van een klantenkaart voor KHN-leden. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen, dan neemt Office Centre vrijblijvend contact met je op.

Meld je nu aan of vraag meer informatie

Vraag makkelijk en vrijblijvend informatie aan bij meerdere voordeelpartners tegelijk. Ga daarvoor naar dit aanvraagformulier.