Veilig Verkeer Nederland afd. Maasland (gemeenten Oss en Bernheze) vraagt ook tijdens carnaval extra aandacht voor de BOB-campagne.

De BOB-campagne richt zich op het voorkomen van rijden onder invloed van alcohol. Dit gebeurt door automobilisten en hun passagiers te stimuleren samen de BOB-afspraak te maken en die consequent na te leven. Koninklijke Horeca Nederland staat positief tegenover deze actie.

De horecagelegenheden in de gemeenten Oss en Bernheze hebben hiervoor een nieuwsbrief met daarbij een BOB-poster van Veilig Verkeer Nederland afdeling Maasland ontvangen, met de vraag deze goed zichtbaar in de feestgelegenheden en -zalen op te hangen. In de gemeente Oss is de eerste poster door BOB-projectleider Antoon de Klein op woensdag 20 februari uitgereikt aan wethouder Joop van Orsouw, samen met enkele bestuursleden van de lokale KHN afdeling.

In de gemeente Bernheze werd de uitreiking gedaan aan wethouder Peter van Boekel op zaterdag 23 februari onder toeziend oog van prins Rini d’n Twidde en gevolg.

Bedrijven die geen poster hebben ontvangen, maar er wel een willen ophangen in hun bedrijf kunnen contact opnemen met Veilig Verkeer afdeling Maasland, Mevr. Ine van Aarssen – Janssen.

Foto: Wethouder van Orsouw krijgt de eerste poster. Foto: Ine van Aarssen VVN.