Op maandag 24 oktober jl. heeft het bestuur van KHN Velsen de bestuursvergadering gehouden bij Grand Café Staal in Velsen. Onderstaand de belangrijkste punten die zijn besproken.

14 november Ledenvergadering bij Action Planet

Zullen we off road gaan?!

Tijdens onze ledenvergadering op maandag 14 november gaan we actie ondernemen! Niet alleen op het gebied van de gesprekken die we met elkaar aan gaan, maar ook op actief vlak! We combineren namelijk de algemene ledenvergadering met wat actie bij Action Planet. Na het officiële gedeelte, zoeken we de buitenlucht op door in een 4x4 rond te crossen. Onderstaand alvast de agenda:

14.30-15.30 uur ALV
15.30-16.30 uur spreker
16.30-18.00 uur activiteit
18.00-19.00 uur borrel

Mocht je het rijden te spannend vinden, kun je natuurlijk altijd als bijrijder of toeschouwer aanschuiven!

We hebben een aantal opties voor een interessante spreker, dus daar hoor je binnenkort meer over.

Zet 14 november alvast in je agenda en meld je aan via velsen@khn.nl.

Terugkoppeling wethouders

Op 12 september hebben het bestuur en een aantal leden een gesprek gehad met wethouder Bram Diepstraten en beleidsmedewerker Tijmen Rofekamp, zie hier het verslag. Hieruit zijn enkele vragen richting gemeente Velsen gekomen die onderzocht zouden worden. We hebben hier nog geen terugkoppeling op ontvangen en hebben dit nogmaals nagevraagd.

Bestuurdersdag 7 november

KHN organiseert na 3 jaar weer een landelijke bestuurdersdag. De bestuursleden worden uitgenodigd voor een interessant programma waar op een leuke en aantrekkelijke manier kennis wordt verzameld en de bestuursleden uit de verschillende regio’s elkaar ontmoeten. Bestuurslid en penningmeester Peter de Bie zal vanuit KHN Velsen hierbij aanwezig zijn.

Gratis trainingen en cursussen

KHN biedt in samenwerking met Kraaij Educatie gesubsidieerde (gratis) cursussen aan voor personeel (biertraining, barista, gastvrijheidstraining en dergelijke). Bij 10 deelnemers of meer komen ze op locatie, hiervoor ontvangt de locatie 40 euro per persoon. Zie voor het programma en voorwaarden de bijgevoegde link: Aanbod | Van Kraaij Educatie.

Bhv-cursussen

Naast bovenstaande trainingen en cursussen, biedt KHN ook bhv-cursussen die voordelig gevolgd kunnen worden. Kijk op een van de volgende sites voor meer informatie:

KHN Specials

KHN heeft verschillende online specials ontwikkeld met inspiratie, ervaringen, tips en adviezen. Zoals de Energiespecial, Bestuurdersspecial en diverse Sectorspecials, waaronder Overnachten, Drinken, Eten. Een compleet overzicht van de specials kun je hier vinden: KHN Specials.

Volgende bestuursvergadering

Op maandag 14 november voorafgaand aan de ledenvergadering, vergadert het bestuur van KHN Velsen weer. Heb je punten die wij voor je mee kunnen nemen? Laat het ons weten via velsen@khn.nl. Wij hopen je utieraard te zien tijdens de jaarlijkse ledenvergadering!

Heb je de Facebook van KHN Velsen al geliked? Zegt het voort!


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens