Op woensdag 7 juni heeft het bestuur van KHN Purmerend-Beemster vergaderd bij Brasa Purmerend. Wat kwam er zoal ter sprake?

Overleg gemeente

Maandag is er HOP overleg geweest met de gemeente. Onderstaande onderwerpen zijn aan de orde gekomen.

  • We hebben het gehad over het CHO systeem. De vergunning is nu aangevraagd. Waarschijnlijk krijgen we begin juli de vergunning.
  • Er komt een nieuwe contactpersoon als gebiedsmanager in de Beemster.
  • We hebben ook het probleem van te weinig afstortautomaten besproken en het steeds meer verdwijnen van pinautomaten. De gemeente kijkt wat zij kunnen doen.

Controle portier verplichting

Er is een controle rond de portier verplichtingen gehouden. Enkele ondernemers zijn hierop aangesproken. Je moet onder andere verplicht een Waadi-check doen als je mensen inhuurt via een uitzendbureau of beveiligingsbedrijf. Wanneer dit niet op orde is, kun je direct een boete verwachten. Lees hier meer.

Registreer na 1 juli 2023 je certificaat sociale hygiëne om de geldigheid te garanderen

Hebben jij of je medewerkers in het verleden een diploma Sociale Hygiëne gehaald of ben je van plan dit nog voor 1 juli 2023 te doen? Let dan goed op! Het oude examenregister van de Landelijke Examencommissie Stichting Vakbekwaamheid Horeca (LEC-SVH) wordt vervangen door een register dat door de overheid wordt beheerd en los staat van SVH. Je wordt automatisch overgeschreven maar je moet ZELF de overschrijving bevestigen. Doe je dit niet, dan vervalt je registratie 5 jaar na 1 juli 2023. Lees hier meer.

19 juni inspiratietour Zwolle

Er zijn al bijna 40 aanmeldingen voor de inspiratietour op 19 juni. Heb je nog interesse om mee te gaan naar Zwolle? Laat het ons weten via purmerend@khn.nl dan kijken we of er nog plaats is!

De volgende bestuursvergadering is op woensdag 5 juli om 10.30 uur. Punten voor deze vergadering kun je aanleveren via purmerend@khn.nl.

Website KHN Purmerend-Beemster: http://www.khn.nl/purmerend

Facebook KHN Purmerend-Beemster

Heb je Facebookpagina al geliked? Klik hier