KHN Regio Zuid-Holland organiseert een aantal trainingen en cursussen met uiteenlopende (actuele) onderwerpen op maat voor KHN-leden en hun medewerkers in de regio Zuid-Holland. Zie hiervoor onderstaande trainingen.

3 en 10 oktober - Cursus Sociale hygiëne (2 dagdelen)

In samenwerking met ROC Mondriaan wordt een cursus Sociale Hygiëne aangeboden. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jezelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Ook moet de leidinggevende of jijzelf gedurende de drankverstrekking, aanwezig zijn. Op een horecavergunning moet tenminste de eigenaar vermeld staan en - indien aanwezig - moet de leidinggevende bijgeschreven worden op het aanhangsel van de vergunning. Zij horen beiden in bezit te zijn van de SVH Verklaring Sociale Hygiëne. Wij hebben dit voor jou zo efficiënt mogelijk georganiseerd. De aanmelding bij SVH, de inkoop van het lesboek, het examen en het certificaat wordt allemaal door ons geregeld. Wij bieden deze cursus aan in 2 dagdelen.

Wanneer: 3 en 10 oktober 2023
Tijd: 3 oktober van 15.00 uur tot 19.00 uur en 10 oktober van 15.00 - 16.30 uur / examen 17.00 uur
Waar: Van der Valk Hotel Ridderkerk, Krommeweg 1, 2988 CB Ridderkerk

Wanneer: 31 oktober en 7 november 2023
Tijd: 31 oktober van 15.00 uur tot 19.00 uur en 7 november van 15.00 - 16.30 uur / examen 17.00 uur
Waar: Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag, Kinderen van Versteegplein 18, 2713 HB Zoetermeer

Helaas werken de aanmeldlinks niet op deze pagina. Wil je je aanmelden stuur dan een e-mail naar khncursussen@khn.nl met de volgende gegevens: cursusdatum, cursusnaam, bedrijfsnaam, bedrijfsadres, postcode, plaats, telefoonnummer, naam deelnemer, persoonlijk e-mailadres deelnemer, geboortedatum en geboorteplaats.

9 en 30 oktober en 20 november - 3-daagse opleiding Leermeester

Een driedaagse training (inclusief examen) voor aanstormend leermeester talent. In deze training leert de deelnemer hoe je een leerling begeleid, motiveert, hoe je een duidelijke instructie geeft en hoe je omgaat met verschillende leerlingen. Op dag 1 en 2 wordt de deelnemer klaargestoomd voor het examen dat zal plaatsvinden op dag 3.

De training is bedoeld voor:

 • Bedrijven die een erkend leerbedrijf zijn of willen worden.
 • Leidinggevenden, managers en bedrijfsleiders in de horeca (hier vallen ook catering en instellingskeukens onder).
 • Medewerkers in de horeca die klaar zijn voor meer verantwoordelijkheid.

Waarom een leermeester training volgen bij Leermeester.nu?
Met onze laatste update van de training zijn wij wederom het meest vooruitstrevend op het gebied van Leermeester trainingen. Met de totaal vernieuwde online leeromgeving plus een interactieve training zorgen wij ervoor dat jij als leermeester op een kwalitatief hoogwaardige manier BBL mbo leerlingen kan begeleiden. Je leert bij ons wat je moet leren en daarnaast krijg je echt tools hoe om te gaan met de leerling van nu. Hoe ga je om met de generatie Millenials, motiveren van jonge mensen, boeien en binden van medewerkers: bij Leermeester.nu leer je het.

Helaas werken de aanmeldlinks niet op deze pagina. Wil je je aanmelden stuur dan een e-mail naar khncursussen@khn.nl met de volgende gegevens: cursusdatum, jouw bedrijfsnaam, persoonsnaam, bedrijfsadres, postcode, plaats, telefoonnummer, persoonlijk e-mailadres en geboortedatum.

16 oktober - Bhv-training

KHN regio Zuid-Holland heeft samen met bureau Edusafe een bhv-training ontwikkeld voor KHN-ondernemers en hun medewerkers. Na het volgen van de bhv-training ben je in staat eerste hulp te verlenen.

Aan het einde van de trainingben je bekend met:

Eerste hulp
(niet) spoedeisende Eerste Hulp

 • Reanimeren
 • Werken met de AED
 • Brandwonden
 • Breuken en kneuzingen
 • (Snij)wonden
 • Verbandstoffen en verbinden

Brand en ontruiming

 • Brandbestrijding
 • Soorten blusmiddelen
 • Diverse blusoefeningen
 • Ontruimingen

Cursusduur
Ben je basiscursist? Dan ontvang je uiterlijk één week voorafgaand aan de cursusdag van Edusafe een e-mail met een oproep het e-learningprogramma te doorlopen.
Let op! Voor de e-learning ontvangen we per deelnemer een uniek e-mailadres.

De e-learning is een goede voorbereiding op de lesstof. Daarna neem je deel aan de cursusdag. Tijdens deze dag controleert de instructeur of je de vereiste handelingen correct uitvoert. Kom je voor de herhalingscursus? Dan hoef je de e-learning niet te volgen.

De training start om 09.00 uur en eindigt rond 16.30 uur (inclusief lunch).

Certificaat
Als het resultaat voor kennis en vaardigheden tijdens de cursusdag voldoende is, dan krijg je na afloop van de training het certificaat Bedrijfshulpverlener en het pasje van Edusafe direct mee.

Wanneer: 16 oktober 2023
Tijd: 09.00 - 16.30 uur
Waar: Van der Valk Hotel Ridderkerk, Krommeweg 1, 2988 CB Ridderkerk

Helaas werken de aanmeldlinks niet op deze pagina. Wil je je aanmelden stuur dan een e-mail naar khncursussen@khn.nl met de volgende gegevens: cursusdatum, jouw bedrijfsnaam, persoonsnaam, bedrijfsadres, postcode, plaats, telefoonnummer, persoonlijk e-mailadres en geboortedatum. En of je een basis-cursist bent of een herhaler.

23 en 24 oktober - 2-daagse training Professioneel leidinggeven

Heb je een leidinggevende functie gekregen? Dat verandert de zaak. Mensen aansturen, een team leiden en met de horeca drukte omgaan. Professioneel leidinggeven in de horeca is een vak apart.

De training is bedoeld voor:

 • Beginnend leidinggevenden (minder dan 2 jaar ervaring).
 • Ondernemers/eigenaren die zelf werkzaam zijn op de vloer.

Meer plezier, betere resultaten. Pure winst voor jou en je hele team
De tweedaagse training ‘Professioneel Leidinggeven’ is speciaal ontwikkeld voor managers en leidinggevenden die zijn doorgegroeid vanaf de werkvloer. Door de praktische aanpak zijn de lessen direct toepasbaar in het bedrijf waar jij werkt. Je leert op een praktische manier hoe je collega’s stimuleert, motiveert en scherp houdt. Je ontdekt je eigen kwaliteiten en hoe je het talent van je medewerkers het beste tot zijn recht laat komen.

Wanneer: 23 en 24 oktober 2023
Tijd: 09.30 - 17.00 uur
Waar: De Horeca Academie, Anna van Hannoverstraat 4, 2595 BJ Den Haag

Helaas werken de aanmeldlinks niet op deze pagina. Wil je je aanmelden stuur dan een e-mail naar khncursussen@khn.nl met de volgende gegevens: cursusdatum, jouw bedrijfsnaam, persoonsnaam, bedrijfsadres, postcode, plaats, telefoonnummer, persoonlijk e-mailadres en geboortedatum.