Nieuw Ledenraadslid Diane Hilferink stelt zich voor.

Mijn naam is Diane Hilferink-Haak en ik ben eigenaresse van Bowling & Partycentrum ’s-Heerenberg. Ik woon met mijn man en hondje in ’s-Heerenberg. Samen runnen wij al bijna 24 jaar samen onze zaak, die mijn vader bijna 46 jaar geleden geopend heeft. Onze twee kinderen, een zoon van 30 en een dochter van 28, zijn intussen beiden het huis uit en hebben hun eigen carrière opgebouwd, gerelateerd aan onze zaak.

Naast mijn rol als eigenaresse ben ik jaren lang actief geweest in de gemeenteraad, als bestuurslid van KHN Montferland en het bestuur van KHN Gelderland. Hier heb ik me jaren voor de volle 100% en met veel passie en liefde voor het vak voor ingezet.

Ik geloof in de volgende drie kernwoorden: samenwerking, verbinding en versterking. Deze drie woorden neem ik mee in alles wat ik doe, zowel privé als zakelijk. Deze kernwoorden neem ik uiteraard ook mee naar de Ledenraad om mijn doelen als lid te kunnen waarmaken.

Ik zie dat horeca een steeds belangrijkere functie inneemt bij zowel dag- als verblijfsrecreatie. Een hard groeiende sector vol met kansen voor KHN om van toegevoegde waarde te zijn. Verder streef ik naar een solide basis en een goede samenwerking tussen alle sectoren ten behoeve van het toerisme, de horeca en recreatie.

Daarnaast ben ik er zelf ook van overtuigd dat het toerisme en onze mooie horecabranche een hogere prioriteit op de landelijke politieke agenda verdienen. Hier wil ik mij, met mijn boeren-nuchtere verstand en relativeringsvermogen, hard voor maken. Geen uitdaging is te groot en geen berg is te hoog, uitdagingen zijn er immers om te overwinnen.

Ik kijk er ontzettend naar uit om onze mooie branche te vertegenwoordigen en de belangen van de doelgroep te behartigen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens