Een vlotte nuttige vergadering, met goede speerpunten en veel informatie voor en door de aanwezige bestuurders en leden van KHN Laarbeek. De middag werd afgesloten met een gezellig diner! 

Je ontvangt diverse vergaderstukken. Om de stukken te kunnen lezen moet je ingelogd zijn.

Vergaderstukken
Volledig verslag
Modelbrief brouwerijen
Beleidsplan KHN Laarbeek
Visie horeca in het buitengebied Noord Brabant

Cursussen en trainingen
We willen je je graag attenderen op het grote aanbod trainingen en workshops van KHN. Kijk hiervoor op khn.nl/cursussen en meld je aan.

Kijkend naar de actualiteiten in onze regio; "Gratis training overvalpreventie in de horeca" op 6 februari in Swalmen, 12 maart in Helvoirt of 26 maart in Sevenum. Laat je niet verrassen en ben erbij! (maximaal 2 personen per lidmaatschap).

Workshop Powerlab 'Goed werkgverschap'
Daarnaast willen wij ook de aandacht vragen voor de Workshop PowerLab "Goed werkgeverschap" op maandag 18 maart in Schaijk of 25 maart in Lage Mierde. Alles over hoe je personeel b(v)indt, boeit en behoudt. Kijk op de website en meld je aan.

Dank voor de gastvrijheid en jouw aanwezigheid en graag tot ziens in Laarbeek of omstreken!

Vragen?
En zijn er vragen of opmerkingen loop gerust bij het bestuur of elkaar binnen... "KHN Laarbeek zijn we samen". Voor het laatste nieuws kun je het beste de afdelingspagina van KHN Laarbeek bekijken.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens