Henk is aangesteld als aspirant bestuurder en heeft de eerste bestuursvergadering al achter zich.

Henk heeft een goedlopend bedrijf in Fijnaart. Zijn eetcafé wordt goed bezocht en ook de catering voor feesten en partijen die hij verzorgd voor de regio lopen goed. “Eten, drinken, feesten” is dan ook het motto van zijn bedrijf.

Ondanks zijn drukke agenda wil hij toch graag een bestuursfunctie op zich nemen. “Ik merk dat er steeds meer regeldruk komt voor ondernemers en daarover wil ik graag constructief in gesprek met de gemeente. Verder vind het belangrijk dat ook kleinere woonkernen worden vertegenwoordigd. Dus maak ik graag tijd in de agenda.” Een leuk detail is dat Henk vanuit de gemeente de tip kreeg eens aan een bestuursfunctie te denken. En zo geschiedde.

Heb jij ook interesse je te oriënteren op een rol als bestuurslid? Dat kan. Neem voor meer informatie op met voorzitter Peter van de Wiel via mail: info@cafedebakkerijzevenbergen.nl.

Van de Wiel: “We zijn erg blij met Henk als nieuwe bestuurder en zullen zijn aanstelling op de volgende algemene ledenvergadering voorleggen. We wensen hem veel succes!”

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens