Tot onze grote spijt hebben wij kennisgenomen van het onverwachte overlijden van Frank Loois. Frank was eigenaar van Eetcafé Gulle Graef in Hilversum en jarenlang bij KHN betrokken, onder andere als voorzitter van KHN afdeling Hilversum en omstreken. In deze hoedanigheid hebben wij Frank persoonlijk leren kennen en zijn energie, optimisme en onbaatzuchtigheid mogen ervaren.
Als drijvende kracht en betrokken ondernemer zette Frank zich belangeloos in voor de horeca in Hilversum en daarbuiten. Hij was strijdbaar in zijn werk en wilde het beste voor de horeca realiseren. Hiervoor zocht hij de samenwerking met collega-horecaondernemers en met de gemeente Hilversum. In coronatijd bracht hij, zowel lokaal als landelijk, de financiële uitdagingen voor horecaondernemers in beeld. Daarbij gaf hij onverschrokken openheid over zijn eigen onderneming.
Frank was een bevlogen ondernemer, een echte verbinder en een man met een groot hart voor de horeca. Hij stond altijd klaar voor anderen, zonder ooit iets voor zichzelf te vragen. Hij was altijd oprecht geïnteresseerd en een man die niet alleen sprak over verandering, maar deze ook in gang zette. Zijn bijdrage aan de horeca in onze regio is van onschatbare waarde en zijn nalatenschap zal nog lang voelbaar zijn. Als persoon laat Frank een onuitwisbare indruk achter, bij iedereen die met hem mocht samenwerken. We hebben een geliefde vriend en een horecaman in hart en nieren verloren.
Frank laat een vrouw en twee jonge dochters achter. Wij wensen hun heel veel sterkte met dit immense verlies.