Op deze avond zijn diverse vertegenwoordigers, bestuursleden, leden en betrokken ondernemers van alle ondernemersverbanden in Midden-Drenthe uitgenodigd door de gemeente Midden-Drenthe. In verband met de organisatie ontvangt de gemeente graag vooraf jouw aanmelding.

Jij bent van harte welkom op woensdag 23 maart aanstaande bij Volta (school voor voortgezet onderwijs Midden-Drenthe).

Het doel van deze avond is: kennismaken, verbindingen leggen, samenwerking bevorderen en informatie uitwisselen.

Rondleiding schoolgebouw

Teun van Roy (directeur Volta Beilen) is de gastheer voor deze avond. Hij ontvangt jou graag in de nieuwgebouwde school Volta in Beilen. Na afloop van het programma is er gelegenheid voor netwerken. Ook kun je dan een rondleiding krijgen door het gebouw.

Adres: De Omloop 5, 9411 KA Beilen. Parkeren kan in de directe nabijheid of op het adres Omloop 4 (bij het oude schoolgebouw).

Het programma is als volgt:

  • 19.30 - 20.00 uur - Inloop
  • 20.00 - 20.10 uur - Welkom door gastheer Teun van Roy
  • 20.10 - 20.25 uur - Aftrap door wethouder Jan Batelaan en kennismaking met burgemeester Cees Bijl van de gemeente Midden-Drenthe
  • 20.25 - 20.45 uur - Gesprek met docenten Harold Otten (Dienstverlening & Producten) en Barbara Taams (Zorg & Welzijn): Ondernemerskansen vanuit Noaberschap
  • 20.45 - 21.00 uur - Pauze
  • 21.00 - 21.45 uur - Gesprek met communitymanager ondernemersloket IkbenDrentsOndernemer Floortje van Aken: Samenwerking & Innovatie in (Midden-)Drenthe
  • 21.45 - 22.30 uur - Gelegenheid tot netwerken onder het genot van een drankje en een hapje en mogelijkheid voor rondleiding door het schoolgebouw.

Aanmelden

Je kunt je uiterlijk dinsdag 22 maart aanstaande aanmelden door een e-mail te sturen aan a.vandijk@middendrenthe.nl.

Ondernemerskring Midden-Drenthe ziet jou graag op woensdag 23 maart in Volta. Tot dan!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens