Om het uitgaan in Amersfoort zo veilig en plezierig mogelijk te houden, werken we aan een overeenkomst voor Veilig Uitgaan.

Wanneer? Woensdag 20 maart 2024
Hoe laat? 12.30 - 16.00 uur, inclusief lunch
Waar? Wordt nader bekend gemaakt
Wie? Zowel eigenaren, portiers als bartenders zijn welkom

Vooraf aanmelden?
Graag vooraf aanmelden bij Jurriaan Omlo via jurriaanomlo@outlook.com in verband met reserveringen voor de lunch.

Beste mensen van de nacht,

We hebben jullie hulp nodig! Om het uitgaan in Amersfoort zo veilig en plezierig mogelijk te houden, werken we aan een overeenkomst voor Veilig Uitgaan. Hierin staan criteria voor een deurbeleid zonder discriminatie en streven we naar een veilige, inclusieve en gastvrije sfeer voor iedereen.

We hebben interviews laten houden met mensen uit het uitgaansleven, zowel bezoekers als betrokkenen uit de horeca (eigenaren, medewerkers, portiers). Hierdoor hebben we inzicht gekregen in de toelatingspraktijk, de sfeer in uitgaansgelegenheden en de perspectieven en dilemma's die hierbij komen kijken.

We willen graag deze verhalen met jullie delen en er samen over nadenken om een open dialoog te starten. We maken hierbij gebruik van zowel de ervaringen van jongeren als de dilemma's van medewerkers en beveiligers.

Het doel is om een overeenkomst te creëren die wordt gesteund door zowel de horeca als de gemeente, en jouw inbreng is daarbij van essentieel belang. Daarom nodigen we je uit voor een netwerkbijeenkomst. Naast het delen van ervaringen en bedenken van acties, is er genoeg tijd om elkaar te leren kennen en bij te praten tijdens de lunch en daarna.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens