Op dinsdag 21 juni vond de bestuursvergadering plaats van KHN Haarlemmermeer bij Café Bulls in Nieuw Vennep. Enkele punten die hier besproken zijn vind je onderstaand. Op 5 oktober organiseren we weer een inspiratietour!

Woensdag 5 oktober inspiratietour Eindhoven

Na het succes van de inspiratietour naar Den Haag en Scheveningen van 16 mei, hebben we weer een nieuwe tour ingepland! Op woensdag 5 oktober willen we je graag meenemen naar Eindhoven. We zijn druk bezig met het rondmaken van het programma en delen dat spoedig met je. Dit keer plakken we er ook een diner aan vast. De eigen bijdrage voor dit uitje komt hierdoor op 75 euro. Zet je 5 oktober alvast in de agenda? Het verslag, met foto’s, van de laatste inspiratietour vind je hier terug!

Ledenborrel november

Om te horen wat er speelt bij de leden en waar wij kunnen helpen, komen we graag met je in gesprek. In november organiseren we een ledenborrel waar we deze onderwerpen willen bespreken. Zijn er zaken die bij je horecazaak spelen en waar we bij kunnen helpen? Bijvoorbeeld met uitdagingen rond parkeren, toerisme of anderszins? Laat het ons weten zodat we de geschikte informatie voor je paraat hebben en/of sprekers uit kunnen nodigen. Geeft het door via haarlemmermeer@khn.nl.

Het laatste nieuws rondom corona vind je hier:

Op maandag 12 september vergadert het bestuur weer. Heb je onderwerpen of vragen die je wilt stellen, laat het ons weten via haarlemmermeer@khn.nl.

Heb je de Facebook van KHN Haarlemmermeer al geliked? Zegt het voort!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens