Hét moment om je punten te bespreken. Op woensdag 21 september heeft het bestuur van KHN Waterland overleg gehad bij Land en Zeezicht in Marken. Hier zijn onderstaande punten besproken.

2 november Gastvrij Waterland

Op 2 november organiseert Gastvrij Waterland hét programma voor professionele horeca- en hospitality ondernemers in de regio Waterland. Het doel is om de gastvrijheid van de regio Waterland te promoten. In Gastvrij Waterland werken de ondernemers, het onderwijs en andere partijen met elkaar samen. Meer informatie kun je hier vinden.

November ledenvergadering KHN Waterland

En houd deze ook in de gaten; de algemene ledenvergadering. Hét moment om aan te geven wat wij als afdeling KHN Waterland voor je kunnen betekenen. We zijn welkom bij de Ouwe Blauwe in Monnickendam. De definitieve datum en officiele uitnodiging volgt spoedig!

Gratis trainingen voor personeel

Kijk op VKEDU.nl/khn voor diverse gratis trainingen voor personeel, bijvoorbeeld een Basis Horecatraining, een Baristatraining of een Biercursus.

Toelichting horeca sector plan

Het ministerie heeft gevraagd of KHN als brancheorganisatie een plan wil maken voor het geval corona weer de kop opsteekt. KHN heeft een voorstel geschreven waarin we uiteraard benadrukken open te kunnen en willen blijven, maar wel beschrijven hoe we door middel van bijvoorbeeld testen en zorgen voor frisse lucht kunnen meewerken. De gemeente zegt toe te ondersteunen in de bewustwording.

Let op, de Arbeidsinspectie doet momenteel controles

De Nederlandse Arbeidsinspectie heeft onlangs via een brief aangekondigd dat ze gaan controleren op de aanwezigheid van een geactualiseerde Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E). Let ook op dat je verplicht een WAADI check doet als je mensen inhuurt via een uitzendbureau of schoonmaakbedrijf. Wanneer dit niet op orde is, kun je direct een boete verwachten. Lees hier meer.

Enquête functioneren KHN

Eind september verstuurt KHN een enquête voor een evaluatie rond de coronaperiode en -maatregelen. Vul deze in zodat we hiermee aan de slag kunnen.

Heb je onderwerpen voor onze volgende bestuursvergadering of vragen over bovenstaande? Laat het ons weten via waterland@khn.nl

Bekijk ook de website van KHN Waterland: www.khn.nl/waterland. En heb je de Facebook van KHN Waterland al geliked? Zegt het voort!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens