Op woensdag 24 maart jongstleden vond het (online) hoteloverleg Amstelveen van KHN Amstelland plaats. Wat is er zoal besproken?

Actueel nieuws
Er wordt opnieuw aandacht gevraagd voor ‘misstanden binnen de hotelbranche’, zoals de problematiek met loverboys, mensenhandel, illegale prostitutie, lachgas, etc. Er zijn trainingen voor hotelpersoneel om de signalen te herkennen. Er is een signalenkaart en de gemeente en PVO zijn bezig met een factsheet en een handelingskader met voorbeelden hoe te handelen wanneer deze situaties zich voordoen. Zie ook: KHN vraagt aandacht voor campagne tegen seksuele uitbuiting.

Update Visitor Data

Ontwikkeling kamerbezetting Amstelveen
Er zijn voorzichtige tekenen van herstel, maar het perspectief op korte termijn is slecht, in juni pas echte tekenen van herstel. Kamerbezetting neemt weer wat toe, boekingsgedrag en reserveringen vanaf mei/juni trekken aan.

Automatische aanlevering maandelijkse CBS-statistieken
Gegevens kunnen binnenkort vanuit het digitale nachtregister aangeleverd worden, dit neemt administratieve lasten weg.

Cobra museum
Op vrijdag 28 mei 2021 is het openingsweekend van de nieuwe tentoonstelling van Frida Kahlo in het Cobra museum. De tentoonstelling loopt door t/m 26 september 2021 en biedt veel mogelijkheden om extra bezoekers te trekken. Kijk hier voor verdere informatie.

Nieuws gemeente Amstelveen
Gemeente (EZ) werkt aan een herstelplan; wat kunnen we doen voor de lokale economie, in samenwerking met OA, VAD en KHN. Er is een enquête gehouden onder de ondernemers in Amstelveen, de uitkomsten helpen om een aantal punten uit het herstelplan te verwezenlijken. Nieuwe ideeën ter stimulering van het herstel zijn altijd welkom.

Volgende bijeenkomst
Reserveer de volgende datum voor het KHN hoteloverleg in Amstelveen vast in de agenda:

Wanneer? Woensdag 22 september 2021
Hoe laat? 11.00 – 13.00 uur
Locatie? Indien je je locatie beschikbaar wilt stellen dan horen we dit graag

Uiteraard krijg je hier nog een uitnodiging voor. Heb je een suggestie voor een onderwerp of een spreker? Laat het weten via amstelland@khn.nl.

Vragen
Heb je vragen? Neem dan contact op met de regiomanager van KHN Amstelland: Miriam Geerlings via m.geerlings@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens