KHN Amsterdam organiseert een workshop van ongeveer drie uur waarin wordt uitgelegd hoe je de belangrijkste regels uit de Hygiënecode kunt toepassen en hoe je de voedselveiligheid en hygiëne kunt bewaken.

Veel nieuwe werknemers in je keuken? Dan is dit de kans om ze bij te spijkeren op de werkwijze hoe je moet werken met de Hygiëne code. De inspectiediensten zijn weer volop actief. Voorkom boetes.

Je wil op een verantwoorde en veilige manier omgaan met eet- en drinkwaren. Volgens de Europese wetgeving moeten alle levensmiddelenbedrijven werken volgens de HACCP-beginselen. Deze eisen zijn uitgewerkt in de Hygiënecode voor de horeca. De Nederlandse Voedsel Waren Autoriteit (NVWA) controleert regelmatig in de horecabedrijven in Amsterdam of de regels juist worden toegepast.

Sinds 1 april 2016 geldt de nieuwe Hygiënecode. Iedere horecaondernemer die eten en drinken bereidt, is verplicht om volgens de laatste Hygiënecode te werken.

KHN Amsterdam organiseert een workshop van ongeveer drie uur waarin wordt uitgelegd hoe je de belangrijkste regels uit de Hygiënecode kunt toepassen en hoe je de voedselveiligheid en hygiëne kunt bewaken.

Voor wie?

De workshop is bedoeld voor horecaondernemers en alle medewerkers die te maken hebben met het bereiden van eten en drinken. De workshop wordt ook in het Engels verzorgd, voor meer informatie en aanmelden zie deze pagina.

Inhoud van de workshop

Aan het einde van de workshop:

  • Ben je op de hoogte van de HACCP-eisen
  • Welke stappen je in jouw bedrijf moet ondernemen om voedselveilig te werken
  • Weet je hoe je de belangrijkste theorie kunt toepassen in de praktijk, je leert onder andere hoe je de formulieren moet invullen en controles moet uitvoeren

Programma

Aanvang 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur) tot circa 22.00 uur. De workshop duurt ongeveer 2 uur. Daarna is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Ook kun je dan eventueel een (incompany) afspraak inplannen om op een later moment één op één met de adviseur jouw horecabedrijf te doorlopen.

Hygiënecodeboek

Het is aan te bevelen om een Hygienecode boek te hebben en voor de workshop door te bladeren. Het is echter niet verplicht, maar wel handig. Het Hygiënecode boek is te bestellen via KHN | Hygiënecode voor de horeca met 70 euro korting. Mocht je in het bezit zijn van een Hygienecode boek blader het dan voor de training een keer door. De registratieformulieren uit het boek zijn ook te downloaden.

Kosten en betaling

Leden KHN Amsterdam en Amstelland € 50
Leden KHN (gevestigd) buiten Amsterdam € 75
Niet leden € 125

Prijzen zijn per persoon en exclusief btw. Na afloop van de cursus ontvang je een factuur.

Voor meer informatie, datum en aanmelden: KHN | Workshop/training Hygiënecode (avond)

Hygiene Code Workshop in English (evening course)

You want to responsibly and safely deal with food and drinks and you also want to make sure your employees are fully informed. All food companies must work in accordance with the HACCP principles, according to European legislation. These requirements have been set out in the Hygiene Code for the catering industry.

The new Hygiene Code has been in place since 1st April 2016. Each company working with food and drink must comply with the food safety laws. Every catering entrepreneur who prepares food and drinks, to be consumed on site, is obliged to work in accordance with the latest Hygiene Code.

KHN Amsterdam is organising a workshop/presentation of approximately 2 hours, which will explain the differences between the old and the new code and how you can monitor food safety and hygiene.

Who is it intended for?

The workshop/presentation is intended for catering entrepreneurs and any of their employees involved with preparing food and drinks.

Workshop content

At the end of the workshop/presentation:

  • You will be familiar with the differences between the old and new Hygiene Code
  • You will be aware of all the HACCP requirements
  • You will know how to adapt your business in order to comply with the law

During the workshop it is also possible to schedule an (in-company) appointment to discuss your company with the consultant at a later date.

Program

The workshop will run from 19.00 hours (arrival from 18.45 hours) until approximately 22.00 hours. Doors open at 18.30 hours.

Costs and payment

Members KHN Amsterdam and Amstelland € 50
Members KHN (located) outside Amsterdam and Amstelland € 75
Non-members € 125

The training course is subject to administrative charges and you will receive an invoice for this afterwards.

More information, date and register: KHN | Hygiene Code Workshop in English (evening course in Amsterdam)

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens