Samen op weg naar een schonere stad.

Overleg KHN Eindhoven en Gemeente betreffende Zero Emissie Zone.

Op 14 december heeft de KHN Eindhoven een kort overleg gehad met de gemeente omtrent de implementatie van de zero emissie zone. Het doel van dit overleg was om de belangen van de horecaondernemers in Eindhoven te bespreken en af te stemmen met de plannen van de gemeente met betrekking tot de zero emissie zone.

Tijdens het overleg zijn diverse onderwerpen behandeld, waaronder de mogelijke impact van de zero emissie zone op de bedrijfsvoering van lokale horecaondernemers. KHN heeft haar zorgen en standpunten kenbaar gemaakt en er is ruimte geboden voor een constructieve dialoog tussen de betrokken partijen.

Als bijlagen bij dit verslag zijn twee documenten toegevoegd die meer inzicht geven:
- Presentatie inloopbijeenkomst november 2023
- Nul-emissiezone flyer

Mocht er behoefte zijn aan verdere verduidelijking of specifieke vragen, dan staat de gemeente klaar om deze te beantwoorden. Het streven is om de dialoog tussen de horecaondernemers en de gemeente open te houden, zodat er gezamenlijk gewerkt kan worden aan een duurzame oplossing die zowel de belangen van de ondernemers als de milieudoelstellingen van de zero emissie zone behartigt.

Voor meer informatie: Zero-emissiezone | Gemeente Eindhoven.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens